ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Τι αυτοκίνητο έχει ο Στέφανος Κασσελάκης;


Ένα… ιδιαίτερο αυτοκίνητο οδηγεί ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.
Με τη μάχη των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σε εξέλιξη και οι πέντε διεκδικητές της ηγεσίας όργωσαν την Ελλάδα.

Ο πρώτος  των εσωκομματικών, εμφανίστηκε ξαφνικά. Και ήρθε με ένα αυτοκίνητο το οποίο κατέχει ως ιδιώτης, αφού, προς το παρόν, δεν έχει τα βουλευτικά προνόμια.

Ο Στέφανος Κασσελάκης λοιπόν, δεν διαθέτει ούτε κάποιο ηλεκτρικό, ούτε καν υβριδικό, αλλά ούτε κάποιο βαρύ λιμουζινάτο αυτοκίνητο, αλλά μετακινείται καθημερινά με ένα (λευκό) Volkswagen T-Roc

 
 

Το crossover μοντέλο της γερμανικής εταιρείας που συνδυάζει την ευρυχωρία με τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και άνεσης που θέλει κάποιος και την πολύ καλή οδική συμπεριφορά.




Ένας από τους κινητήρες με τους οποίους διατίθεται είναι κα ο 1.5 TSI ο οποίος αποδίδει 150 ίππους και η μέγιστη ροπή του είναι 250 Nm. Με αυτόν κάτω από το καπό του, το T-Roc έχει καλές επιδόσεις, σε ό,τι αφορά στην επιτάχυνση, αλλά είναι και οικονομικός σε κατανάλωση καυσίμου.

Με το restyle που έγινε πρόσφατα το αμάξωμα του T-Roc δείχνει πιο εντυπωσιακό από πριν και με τον τρόπο του αποπνέει μεγαλύτερο αέρα κύρους. Οι Γερμανοί βρήκαν την ευκαιρία και αναβάθμισαν το επίπεδο εξοπλισμού, το οποίο, πλέον, είναι πιο πλούσιο και τεχνολογικά αναβαθμισμένο.

newsauto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου