ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Πετρούλα Κωστίδου: Δείτε πως είναι σήμερα το κορίτσι του καιρού και με τι ασχολείται


H Πετρούλα Κωστίδου ετοιμάζεται να πάρει το μεταπτυχιακό της στην ψυχολογία. Τον Φεβρουάριο θα γίνει 35 χρόνων κι έχει ήδη πάρει το πτυχίο της στην ψυχολογία, ενώ περιμένει το μεταπτυχιακό της.


Η ίδια, που έγινε γνωστή ως το «κορίτσι του καιρού» κρατάει χαμηλούς τόνους, γι’ αυτό κι έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στις σπουδές της, αναμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

 
 

Η μητέρα της Ειρήνη-Μαρία Παπαδάκη, που ζει μόνιμα στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, μιλάει για πρώτη φορά στην εφημερίδα «ΟΝ time» και στη Σάσα Σταμάτη.

«Είμαι πολύ υπερήφανη για την κόρη μου. Νιώθω όπως θα ένιωθε κάθε μάνα που το παιδί της προοδεύει. Αυτήν τη στιγμή είναι μια άριστη φοιτήτρια. Εγώ είμαι εδώ και την υποστηρίζω. Ό,τι θέλει, είμαι εδώ. Η μαμά είναι εδώ για την εξέλιξή της. Η Πετρούλα ήταν πάντα μετρημένη, δεν προέτρεχε σε σκέψεις.

Κάνει αυτό που κάνει και εκ του αποτελέσματος κρίνεται η εξέλιξη του επαγγέλματος που έχει επιλέξει να κάνει. Η εξέλιξή της θα φανεί από αυτό. Η Πετρούλα πιστεύει σε αυτά που κάνει. Το παιδί αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε εγρήγορση. Διαβάζει δεκαοκτώ ώρες την ημέρα. Η Πετρούλα ήταν πάντα αξιοπρεπής στη δουλειά της.

Έχει γράψει ιστορία στον καιρό. Αυτά όμως έγιναν όταν ήταν δεκαοκτώ χρόνων. Τώρα δείχνουμε στην κοινωνία πως εξελισσόμαστε, όχι μόνο η Πετρούλα, αλλά όλα τα παιδιά, κι εμείς» δήλωσε χαρακτηριστικά.
 
 




Η Ειρήνη-Μαρία Παπαδάκη είναι πρόεδρος σε ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία κοινωνικής δράσης και αλληλεγγύης στην Ελλάδα, το οποίο ονομάζεται «Μονοπάτια και Στόχοι», όπου η Πετρούλα Κωστίδου είναι εθελόντρια και βοηθάει με την ψυχή της το σωματείο με προσφορά και αλληλεγγύη.



govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου