ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Γρεβενών: Αποκομμένος ακόμη και από τη δική του πραγματικότητα ο κ. Ταταρίδης

Θλιβερές εντυπώσεις για πολλοστή φορά αφήνουν οι απέλπιδες προσπάθειες του κ. Ταταρίδη, να σπιλώσει την εικόνα του Δήμου Γρεβενών

και του Δημάρχου Γιώργου Δασταμάνη, μέσα από τη γνωστή τακτική της ύβρεως και της παραφιλολογίας που συνεχίζει, δυστυχώς, να ακολουθεί.

Απαντώντας στην ανακοίνωσή του, υπογραμμίζουμε τα εξής:

Πρώτον, θα πρέπει να ενημερώσει τον Γρεβενιώτικο λαό εάν τελικά παρέδωσε την μελέτη ή όχι για την κατασκευή του κλειστού προπονητηρίου στο ΔΑΚ Γρεβενών καθώς στο δελτίο τύπου που δημοσίευσε, δεν μας το διευκρινίζει. Γιατί άραγε;

Δεύτερον, αναφορικά με την κατάσταση των οικονομικών του Δήμου, θα μπορούσε να είχε μία πλήρη και εμπεριστατωμένη εικόνα, εάν έκανε τον κόπο να παρακολουθήσει την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών για την έγκριση του Ισολογισμού.


Τρίτον, για την οριστική επίλυση του Σχεδίου Πόλεως (Αρ.Πρωτ. 3582/29-09-2023), που φέρει τη σφραγίδα του Δημάρχου Γιώργου Δασταμάνη, ο κ. Ταταρίδης, ως Αρχιτέκτων-Μηχανικός, θα μπορούσε με ένα απλό τηλεφώνημα στο Κτηματολογικό Γραφείο Γρεβενών, να ενημερωθεί αναλυτικά για το μείζον αυτό θέμα. Ούτε και αυτό όμως έκανε ή δε γνώριζε.


Εν κατακλείδι, θα ήταν ορθό ο κ. Ταταρίδης, ως Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών, να απαντά υπεύθυνα στους πολίτες με τεκμηρίωση και δεδομένα και όχι στηριζόμενος σε φήμες και ψέματα, αποκομμένος ακόμη και από τη δική του πραγματικότητα.



 

 

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, κοιτούσε, κοιτάει και θα κοιτάει πάντα τους συνδημότες του στα μάτια, λέγοντάς τους μόνο την αλήθεια, όσο δύσκολη και αν είναι πολλές φορές.


Ο κ. Ταταρίδης μπορεί;

   



Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου