ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τι προβλέπει ο κανονισμός στη διακοπή του αγώνα

 Χαμός στο μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Οι Πειραιώτες ισοφάρισαν το γκολ με το οποίο είχε προηγηθεί στο 28' το Τριφύλλι με τον Βαγιαννίδη, χάρη σε τέρμα του Καμαρά στο 48'.

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών μια κροτίδα έπεσε ακριβώς στο σημείο που βρίσκονται παίκτες του Παναθηναϊκού και έκαναν προθέρμανση. Αυτή έσκασε ακριβώς δίπλα στον Χουάνκαρ, ο οποίος έπεσε στο έδαφος κρατώντας το κεφάλι του, ενώ και ο Βέρμπιτς έδειξε να υποφέρει.


 
 

Ο Ισπανός μπακ έμεινε για αρκετά λεπτά κάτω, με το ιατρικό επιτελείο από πάνω του. Έδειχνε να μην είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και μεταφέρθηκε με φορείο στα αποδυτήρια.

Μαζί του αποχώρησαν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, ενώ τους ακολούθησε και η διαιτητική τριάδα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί μετά από αυτή την πολύ άσχημη και απαράδεκτη εξέλιξη.

Στα δικαστήρια αναμένεται να κριθεί το ντέρμπι «αιωνίων» καθώς αποφασίστηκε οριστική διακοπή του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, για την 8η αγωνιστική της Super League.

Μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ στις αρχές της επανάληψης, λίγα λεπτά μετά την ισοφάριση του Ολυμπιακού, οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποχώρησαν για τα αποδυτήρια, με το ματς να διακόπτεται οριστικά, μετά από περίπου δυο ώρες.

Πλέον, όλα θα κριθούν από τον αθλητικό δικαστή, με βάση όσα έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα και με όσα αναφέρονται στον ΚΑΠ.


 
 

Με βάση τον κανονισμό, σε περίπτωση που ο διαιτητής διακόψει οριστικά τον αγώνα, η υπαίτια ομάδα τιμωρείται με μηδενισμό και αφαίρεση ενός βαθμού, αλλά και με ποινή κεκλεισμένων των θυρών για επόμενα παιχνίδια.

Αν ο διαιτητής γράψει στο φύλλο αγώνα πως υπήρξε τραυματισμός ποδοσφαιριστή, προπονητή ή διαιτητή από ρίψη αντικειμένων και η διακοπή του αγώνα προκύψει από αυτή την πράξη -και επιβεβαιωθεί από τον ιατρό του αγώνα- τότε θα πρέπει να υπάρξει μηδενισμός και αφαίρεση ενός βαθμού για την υπαίτια ομάδα, αλλά και ποινή κεκλεισμένων των θυρών για επόμενα παιχνίδια της, μαζί με την κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας με τέρματα 0-3.

newsbomb.gr + newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου