ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Στο πατρικό του ο Ηλίας Κασιδιάρης με πενθήμερη άδεια από τη φυλακή - Τα Χριστούγεννα θα πάρει κι άλλη Τρεισήμισι χρόνια μετά τον εγκλεισμό του στις φυλακές

 

Τρεισήμισι χρόνια μετά τον εγκλεισμό του στις φυλακές, ο καταδικασμένος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή,

Ηλίας Κασιδιάρης βρίσκεται από χθες Δευτέρα (23/10) σε πενθήμερη άδεια.


Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr τον παρέλαβε ο αδερφός του και πήγαν στο πατρικό τους. Εκεί βρήκε τους γονείς του και την σύντροφό του. Προς το παρόν φέρεται όπως λένε άτομα του περιβάλλοντός του να μην έχει κάνει καμία κίνηση ή συζήτηση που να σχετίζεται με πολιτική.


 
 


Η δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη, Βάσω Πανταζή μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει ότι «ξεκίνησε χθες την πενθήμερη άδεια που έλαβε την περασμένη Παρασκευή. Οι πρώτοι άνθρωποι που συνάντησε ήταν οι γονείς του, ο αδερφός του και η επί χρόνια σύντροφος του. Επεδίωξε την πρώτη μέρα να μην την περάσει με πολύ κόσμο. Δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί με κάτι που αφορά στα πολιτικά. Έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό στα Χριστούγεννα θα πάρει και την δεύτερη άδεια του».


Η κύρια προτεραιότητα του Ηλία Κασιδιάρη είναι να κάνει την αίτηση αποφυλάκισης, την οποία δικαιούται νομίμως να υποβάλλει στις αρχές του 2024.


newsit.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου