ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Γιώργος Δασταμάνης: «Έφυγε από κοντά μας μια μεγάλη Κυρία των Γρεβενών» - Τα συλλυπητήρια του Δημάρχου Γρεβενών για την απώλεια της Άννας Ράσσιου


Βαρύτατο πένθος και ανείπωτη θλίψη σε όλα τα Γρεβενά, προκάλεσε η αδόκητη απώλεια της σπουδαίας γεωλόγου και ερευνήτριας Άννας Ράσσιου, αφήνοντας πίσω της ένα λαμπρό και διαχρονικό επιστημονικό έργο.
 
 
Για πάνω από μια δεκαετία, είχα την ιδιαίτερη τιμή ως αιρετός, να συνεργαστώ με τη δημιουργική, ακούραστη και εξαιρετική Άννα, η οποία, με πολύ αγώνα και άοκνη προσπάθεια, πέτυχε την παγκόσμια αναγνώριση του τόπου μας, μέσω της δημιουργίας και ένταξης του Γεωπάρκου Γρεβενών-Κοζάνης στο Παγκόσμιο Δίκτυο της UNESCO, κάνοντας γνωστά τα Γρεβενά μας στα πέρατα του κόσμου, για το πλούσιο γεωλογικό τους παρελθόν. 
 
Η εμβληματική Άννα Ράσσιου, θα αποτελεί για πάντα ένα φωτεινό παράδειγμα ήθους και συνέπειας, συνδέοντας άρρηκτα το όνομά της με τα Γρεβενά, που τόσο πολύ αγάπησε, ευγνωμονώντας την για την πολύτιμη παρακαταθήκη που απλόχερα μας δώρισε.
 
 
Θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της, αποχαιρετώντας με συγκίνηση και σεβασμό μια μεγάλη Κυρία των Γρεβενών. 
 Καλό Παράδεισο, Άννα. 
 
Γιώργος Δασταμάνης
Δήμαρχος Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου