ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Αποκάλυψη για την κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου - Τι έγραφε το χαρτί που άφησε πίσω


Μπορεί η κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου να καθυστερεί λόγω γραφειοκρατικών ζητημάτων εξαιτίας της απουσίας συγγενών που θα

παραλάβουν τη σορό της επιτυχημένης ηθοποιού από το νοσοκομείο, ωστόσο όλα τα διαδικαστικά φαίνεται πως έχουν ήδη προγραμματιστεί.


 
 

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε αφήσει χαρτί όπου έδινε εντολές για το τελευταίο αντίο. Συγκεκριμένα υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση στην οποία εξηγεί τα πάντα: από τη διαδικασία αποτέφρωσης έως το φόρεμα που ήθελε να φορά η ίδια.

«Η Μαίρη μας έλεγε πάντα ότι έχει ετοιμάσει τα πάντα, έχει αφήσει το χαρτί που ήξερε πως θα γίνει όλη αυτή η διαδικασία. Γι’ αυτό και δεν θα γίνει αυτή η καθιερωμένη κηδεία, η εκκλησιαστική, γιατί δεν ήθελε. Θα γίνει μία πολύ μικρού μεγέθους πολιτική κηδεία» σημείωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας, εξηγώντας τους λόγους που η κηδεία θα γίνει σε κλειστό κύκλο.

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε προγραμματίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια της κηδείας της, με τους φίλους της να δηλώνουν ότι θα σεβαστούν την τελευταία της επιθυμία

«Θα σεβαστούμε ακριβώς αυτό που ήθελε η Μαίρη, γιατί μόνο έτσι μπορείς να σεβαστείς τη μνήμη κάποιου. Αν παρακούσεις αυτά που έχει πει, είναι σαν να κάνεις κακό στη μνήμη του ανθρώπου» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.


 
 

Τι ζήτησε η Μαίρη Χρονοπούλου

Στο χαρτί που άφησε πίσω της, η Μαίρη Χρονοπούλου ζητούσε η κηδεία της να γίνει με λευκό παραλληλόγραμμο φέρετρο, το οποίο θα έχει έναν σκαλιστό άγγελο στο καπάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τέφρα της θα τοποθετηθεί σε μνημείο που είχε ζητήσει να κατασκευαστεί στον αύλειο χώρο του σπιτιού στην Παιανία. Μάλιστα, ανάμεσα στις τελευταίες της επιθυμίες ήταν να αναγράφεται στο μνημείο η επιγραφή: «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φόρεμα με το οποίο θα κηδευτεί η Μαίρη Χρονοπούλου είναι εκείνο που είχε φορέσει κατά την εμφάνισή της -έπειτα από 20 χρόνια αναπηρίας- στη μεγάλη συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη στην Αλεξανδρούπολη.


in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου