ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Θεσσαλονίκη: Το πρωί ταξιτζής, το βράδυ chef στο Youtube (video)

Η συνταγή που του άλλαξε τη ζωή 


Ο Στέλιος Μιχαηλίδης είναι ένας 60χρονος Θεσσαλονικιός που οι ανησυχίες του, τον οδήγησαν σε έναν τελείως διαφορετικό δρόμο

από αυτόν που γνώριζε μέχρι σήμερα. Στα νιάτα του ήταν dj και τα τελευταία 20 χρόνια είναι οδηγός ταξί. Πριν από 11 μήνες, ένα βίντεο που τράβηξε με μία ισχυρή νεροποντή στη Θεσσαλονίκη και το δημοσίευσε στο youtube, αποτέλεσε την αφορμή να δει το μέλλον του διαφορετικά.


 
 
«Είδα ότι το βίντεο είχε αρκετές προβολές κι έτσι άρχισα να το ψάχνω. Αποφάσισα να επικεντρωθώ λοιπόν στη μαγειρική, γιατί είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Έφτιαξα ένα γιαούρτι, συνταγή που την κάνω χρόνια και ανέβασα το βίντεο στο youtube. Αμέσως είχε 17.000 προβολές. Έτσι, άρχισα να ασχολούμαι περισσότερο και να μελετάω και τις άλλες πλατφόρμες (facebook, tiktok και instagram)», λέει ο κ. Μιχαηλίδης στο makthes.gr.


H καθημερινότητά του πλέον μοιράζεται στις ώρες που είναι πίσω από το τιμόνι στο ταξί, και στις ώρες που είναι στην κουζίνα. Επιλέγει τη συνταγή που θα δείξει στους ακολούθους του, οι οποίοι καθημερινά αυξάνονται, μαγειρεύει συνήθως τα πρωινά και τις ώρες που είναι στην πιάτσα και περιμένει να εξυπηρετήσει τους πελάτες, μοντάρει τα βίντεό του. «Ανεβάζω δύο βίντεο την εβδομάδα. Φτιάχνω απλές, σπιτικές συνταγές, με λίγα υλικά. Αυτό ζητάει ο κόσμος, να είναι κάτι υγιεινό, εύκολο και με λίγα υλικά γιατί δεν έχει και χρόνο στην καθημερινότητά του για να μαγειρέψει», περιγράφει. Τα περισσότερα φαγητά χρειάζονται 20 λεπτά για να ετοιμαστούν. Βέβαια, για να φτάσει η συνταγή του κ. Μιχαηλίδη στις οθόνες του υπολογιστή και του κινητού μας, χρειάζεται περίπου 10 με 12 ώρες. «Μοντάρω τα βίντεο μόνος μου, με την τελική τους διάρκεια να μην ξεπερνούν συνήθως τα 3 λεπτά. Με βοήθησε σε αυτό και η δουλειά που έκανα ως dj και φυσικά δεν σταματάω να διαβάζω και να ψάχνομαι», λέει.

Η σπεσιαλιτέ του είναι το κριθαράκι, ενώ στα βίντεο που έχει δημοσιεύσει υπάρχουν και επιρροές από τη θεσσαλική κουζίνα καθώς η σύζυγός του είναι από τη Λάρισα και δεν του αρνείται τη βοήθεια και τις μαγειρικές της γνώσεις. Τα παιδιά και τα εγγόνια του είναι ιδιαίτερα χαρούμενα για τον πατέρα και παππού τους και μάλιστα, δεν χάνουν συνταγή για συνταγή! «Τα εγγόνια μου με φωνάζουν youtuber παππού», λέει γελώντας. Σκοπός του είναι κάποια στιγμή να αφήσει το ταξί και να βιοπορίζεται από την ενασχόλησή του με τη μαγειρική στο διαδίκτυο.
 
 

Έλενα Καραβασίλη makthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου