ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

«Στρατιωτάκια» ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη: O απαράβατος «κανόνας» που τηρούν στο γάμο τους Τι είχε αποκαλύψει η δημοσιογράφος σε συνέντευξή της


Παρά την ήττα του Κώστα Μπακογιάννη στις αυτοδιοικητικές εκλογές και την απουσία ψυχραιμίας της Σίας Κοσιώνη, οι δυο τους φαίνεται πως είναι στρατιωτάκια στο γάμο τους, καθώς έχουν έναν απαράβατο «κανόνι» που συνεχίζουν να τηρούν.


 
 
Η Σία Κοσιώνη είχε μιλήσει πριν μερικούς μήνες στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και είχε μοιραστεί με τους τηλεθεατές κάποιες πιο προσωπικές πτυχές της προσωπικής της ζωής. Συγκεκριμένα μίλησε για τη σχέση της με τον Κώστα Μπακογιάννη και τους «κανόνες» που έχουν ορίσει για να πορεύονται δεμένοι και να ξεπερνούν κάθε δυσκολία μαζί.

«Μη νομίζεις ότι μας απασχολεί μόνο η Αθήνα. Έχουμε και την προσωπική μας ζωή και το πρώτιστο πράμα που μας απασχολεί όταν συναντιόμαστε τα βράδια αργά είναι τα παιδιά μας, το σπίτι μας, οι οικογένειες μας, η σχέση μας. Γιατί είναι πολύ λίγος ο χρόνος και πολλά ζευγάρια χάνονται μέσα στο χάος της καθημερινότητας που σε καταπίνει. Παίρνουμε κάποια βράδια τον χρόνο οι δυο μας για να συζητήσουμε και τις εκκρεμότητές μας και τα θέματά μας και να αφεθούμε και λίγο, να χαλαρώσουμε.


Σία Κοσιώνη: «Τα παιδιά του Κώστα...»

Μετά, το φαγητό και το κρασί. Μαγειρεύω κυρίως για το παιδί, γιατί εμείς το βράδυ θα φάμε κάτι πιο ελαφρύ.

Το παιδί είναι το προϊόν της αγάπης με τον σύζυγό μου. Άλλες φορές έχει προτεραιότητα το παιδί και άλλες ο σύζυγος.

Υπάρχει τίποτα εύκολο; Η οικογένεια είναι ένας μηχανισμός, κάθε άνθρωπος ένα γρανάζι, πλην όμως δεν είναι από σίδερο. Υπάρχουν ανάγκες και συγκρούσεις πολλές φορές, αλλά υπάρχει πολλή αγάπη και εγώ πιστεύω πολύ στη δύναμη των σχέσεων του ζευγαριού.

Και τα παιδιά του Κώστα τα νιώθω δικά μου. Σημασία έχει να κρατάμε ο ένας το χέρι του άλλου σφιχτά και δεν έχουμε αφήσει ποτέ ο ένας το χέρι του άλλου.

Το σ’ αγαπώ ακούγεται συνεχώς μέσα στο σπίτι μας. Είναι μέρος των κανόνων μας. Δεν φεύγουμε χωρίς φιλί και αγκαλιά, ούτε τα παιδιά, ούτε εγώ με τον Κώστα. Δεν θέλω όμως να παρουσιάσω μια ροζ εικόνα. Σε κάθε σπίτι υπάρχουν δυσκολίες και κάθε μέρα θέλει προσπάθεια. Όσο τα χέρια παραμένουν ενωμένα και σφιγμένα, τότε όλα είναι εφικτά».



 Athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου