ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Εκτός εαυτού on air η Φαίη Σκορδά με τον Σταμάτη Γαρδέλη: Αισθάνομαι ότι με υποτιμάς (video)

 

«Κόκκινο» χτύπησε η ένταση στο πλατό της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, με την παρουσιάστρια να καταγράφεται εμφανώς ενοχλημένη από τα όσα έλεγε ο καλεσμένος της, Σταμάτης Γαρδέλης, στο

πλαίσιο συζήτησης για το θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα στον Γιώργο Αυτιά και τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για σχόλιο του δημοσιογράφου αναφορικά με τη στρατιωτική του θητεία, κατηγορώντας τον για ομοφοβική δήλωση, με τον Γιώργο Αυτιά να απαντά.

Αναλυτικά ο διάλογος της Φαίης Σκορδά με τον Σταμάτη Γαρδέλη


 
 

«Συγγνώμη πρέπει να ζητήσει ο κύριος Κασσελάκης, ο οποίος κίνησε όλη αυτή τη διαδικασία από το μηδέν για να είναι πάλι στο προσκήνιο. Ο Αυτιάς δεν είπε τι γίνεται μέσα στο γυμναστήριο. Ήταν πιο γενικό το σχόλιο και ερμηνεύτηκε έτσι. “Καλημέρα σας, κτηνοβάτης”. Δεν μας ενδιαφέρει κύριε» είπε αρχικά ο Σταμάτης Γαρδέλης με τη Φαίη Σκορδά να αντιδρά.

Φαίη Σκορδά: Τι είναι αυτό τώρα που είπες Σταμάτη;

Σταμάτης Γαρδέλης: Που κολλάει; Με το καλημέρα σας μας έδωσε τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Φ.Σ.: Είναι το ποιος είναι ο άνθρωπος. Γιατί το πας εκεί;

Σ.Γ.: Μόνο του πηγαίνει, δεν εξετάζω αν μου αρέσει. Δεν με αφορά. Με αφορά ο λόγος ενός πολιτικού άνδρα, ο οποίος αναλαμβάνει την ηγεσία ενός κόμματος. Δεν μας αφορά τι κάνει στην προσωπική του ζωή. “Καλημέρα σας, κτηνοβάτης”, “Καλημέρα σας, τερατόφιλος”. Δεν μας αφορά. Γιατί το έβγαλε μπροστά;

Φ.Σ.: Λίγο τα μπερδεύεις και δεν έχω όρεξη να κάνω μάθημα αυτή τη στιγμή. Τα παραδείγματα που φέρνεις είναι πολύ λάθος και πολύ προσβλητικά, δεν μπορείς να τα εξισώνεις. Δεν μιλάμε για ακραίες παθολογικές καταστάσεις, που μου τις φέρνεις μπροστά σαν παραδείγματα.

Σ.Γ.: Όταν αναφέρεται κανείς στον Κασσελάκη, είναι σαν να στοχοποιεί έναν κόσμο που έχει έναν σεξουαλικό προσανατολισμό.


 
 

Φ.Σ.: Δεν είναι προσανατολισμός. Δεν είναι επαγγελματικός προσανατολισμός, δεν είναι επιλογή, δεν είναι προτίμηση. Ένας άνθρωπος αγαπάει.

Σ.Γ.: Είναι σεξουαλικός προσανατολισμός. Να έχουμε να προβληματιζόμαστε τώρα αν μπορούμε να νοικιάσουμε μήτρες για να κάνουμε παιδιά. Δεν μας ενδιαφέρει αν έχει πλούσια συναισθήματα, να τα κρατήσει για τον εαυτό του. Εγώ συστήνομαι “καλημέρα, γυμνιστής”, μπορώ να βγάλω τα ρούχα μου εδώ; Όχι. Υπάρχει ένα μέτρο. Μπορεί να είμαι ερωτευμένος με ένα ζώο, και να έχω αγάπη για αυτό. Υπάρχει η αιδώς.

Φ.Σ.: Μου φέρνεις κάποια παραδείγματα που είναι τόσο ακραία που δεν μπορώ να συνεχίσω, γιατί αισθάνομαι ότι με υποτιμάς. Το παίρνω προσωπικά γιατί είναι δική μου εκπομπή.

Σ.Γ.: Βγάλε το ακουστικό από το αυτί να μιλήσουμε αν θες, εγώ δεν έχω.

Φ.Σ.: Τι εννοείς; Δεν μου μιλάει κανείς στο ακουστικό. Τι θέλεις να πεις τώρα, ότι κάποιος μου λέει κάτι;

Σ.Γ.: Ότι δεν μιλάω μόνο με εσένα. Μόνο με εσένα μιλάω τώρα;

Φ.Σ.: Βάζουμε μια τελεία. Εγώ δεν μπορώ να συζητήσω με ανθρώπους που βάζουν στο τραπέζι πράγματα, τα οποία είναι ακραία και υποτιμούν την κουβέντα. Δεν μπορώ έτσι να συνεχίσω.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου