ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Ο διεθνούς κύρους Γρεβενιώτης γλύπτης και ζωγράφος Φίλιππος Τσιάρας (Philip Tsiaras) εκθέτει τα έργα του στη Θεσσαλονίκη

 

Ο διεθνούς κύρους Γρεβενιώτης γλύπτης και ζωγράφος Φίλιππος Τσιάρας (Philip Tsiaras) εκθέτει τα έργα του στη

Θεσσαλονίκη, στη galleri Donopoulos (Αγ. Θεοδώρας 3).


Ο Φίλιππος Τσιάρας (Philip Tsiaras) έχει μεγάλη και σημαντική διαδρομή στις ΗΠΑ και διεθνώς (καταγωγή από τα ορεινά των Γρεβενών- Πρόσβορο).

Τα εγκαίνια της  επιτυχημένης έκθεσής του στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκαν στις 22 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν έως τις 20 Οκτωβρίου, με ενδεχόμενο παράτασης για άλλες 15 μέρες.


 
 


Ο ελληνικής καταγωγής Philip Tsiaras γεννήθηκε το 1952 στο New Hampshire των Η.Π.Α. Σπούδασε μουσική και συγκριτική λογοτεχνία στο Amherst College. Υπήρξε βοηθός του Λουκά Σαμαρά. Το καλλιτεχνικό του έργο περιλαμβάνει φωτογραφία, ζωγραφική, ποίηση, γλυπτική, κεραμικά και γυαλί.


Έχει επίσης συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις παγκοσμίως και έχει εκθέσει στην Biennale της Βενετίας τρεις φορές, όπου δημιούργησε και ένα μπρούτζινο γλυπτό τριών μέτρων με τίτλο «Social Climber» στο Μεγάλο Κανάλι της πόλης.

Υπήρξε ο αποδέκτης πολλών σημαντικών βραβείων και μεταξύ άλλων έχει λάβει τα βραβεία The American Academy Award for Poetry, The Thomas Watson Fellowship, New York State C.A.P.S grant και National Endowment Grants for…


efkozani.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου