ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Χρήστος Τριγώνης στον Star-fm 933: «Την Κυριακή θα είμαστε οι ΝΙΚΗΤΕΣ των εκλογών!» - (audio)

Ραδιοφωνική συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στον Star-Fm 933 και στον Δημοσιογράφο Χρήστο Μίμη,

παραχώρησε  ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών και επικεφαλής του συνδυασμού «ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» Χρήστος Τριγώνης, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις κρίσιμες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.


 
 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο κ. Τριγώνης, αφού ανέλυσε το πρόγραμμα του συνδυασμού του για το αύριο του Δήμου Γρεβενών, περιέγραψε το όραμά του για το μέλλον του τόπου μας, υποστηρίζοντας ότι ο Άνθρωπος και η Εξωστρέφεια βρίσκονται για τον ίδιο στην πρώτη γραμμή, βάζοντας ως στόχο να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις μεγάλες δυνατότητες που έχουν τα Γρεβενά.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η παράταξή του «ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ», στελεχώνεται από πολλά νέα και σημαίνοντα πρόσωπα της τοπικής μας κοινωνίας, με φρέσκες ιδέες και όρεξη για δουλειά, προτάσσοντας τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης τόνισε επίσης ότι έχει ήδη καταθέσει στους δημότες, με τεκμηρίωση και ρεαλισμό, τις λύσεις που απαιτούνται για τη βελτίωση της καθημερινότητας, λέγοντας ότι στόχος του είναι ο Κοινωνικός Δήμος, που θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των συμπολιτών μας.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στο εμβληματικό έργο της ανάπλασης της 13ης Οκτωβρίου καθώς και στα πρωτοποριακά έργα των ενεργειακών αναβαθμίσεων δημοτικών κτιρίων με τη χρήση αβαθούς γεωθερμίας, τα οποία φέρουν την υπογραφή του ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων.

Κλείνοντας, ο κ. Τριγώνης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι την Κυριακή τα «ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» θα είναι οι ΝΙΚΗΤΕΣ των εκλογών, καλώντας όλους τους πολίτες στη σημερινή κεντρική του ομιλία, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

 

2 σχόλια:

  1. Ποσό πάει το Καλαμπούκι στα Γιάννενα;;;
    Το Leader κόστισε και σε εσένα που ρισκάρες την Ανάπτυξη της Πόλης μας και την έπαιξες στα Ζάρια
    Καληνύχτα
    Και Καλή Θητεία ξανά στην ΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα πήγε πάντως ο Δικός σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή