ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Γεωργία Ζεμπιλιάδου (Υποψήφια Περιφερειάρχης Δυτ.Μακεδονίας) στον Star-Fm 9.33: "Είμαστε εδώ για να τα αλλάξουμε όλα" ...

Συνέντευξη, παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης (05-10) στον Star-fm 933 η Υποψήφια Περιφερειάρχης κα Γεωργία Ζεμπιλιάδου με τον συνδυασμό "ΕΛΠΙΔΑ για την Δυτική Μακεδονία" .
 
 
Η κα Ζεμπιλιάδου, μιλώντας στον Δημοσιογράφο Χρήστο Μίμη, ανέφερε χαρακτηριστικά: 
"Οραμα και στόχος είναι να φύγει το γκρίζο και να γυρίσει το χαμόγελο στα πρόσωπά μας, αλλά και να αλλάξει η "Ηλικιακή Πυραμίδα", να φεύγουν οι νέοι και να μένουν οι ηλικιωμένοι" και έκανε αναφορά στο πρόγραμμα «ορεινότητα», που έχει ετοιμάσει ο συνδυασμός της τόσο για την ΠΕ Γρεβενών όσο και για τους υπόλοιπους ορεινούς όγκους της Δυτικής Μακεδονίας, που βλέπουν συνεχώς τους ανθρώπους τους να φεύγουν και να ερημώνουν.
“Σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα «ενίσχυσης ορεινών οικισμών» στο πλαίσιο της πολιτικής μας πρότασης για την «Ορεινότητα» και κινείται στη λογική του προγράμματος που υπάρχει ήδη για τα νησιά μας, το γνωστό πρόγραμμα «νησιωτικότητα»”, ανέφερε η κ. Ζεμπιλιάδου και συνέχισε λέγοντας ότι “μέσα απ’ αυτό στοχεύουμε στο να δημιουργήσουμε νέες, εναλλακτικές, πηγές πλούτου, μια απ’ τις οποίες είναι η ανάπτυξη του ορεινού τουρισμού. 
Για να πετύχει θα συνεργαστούμε με όλους τους κατά τόπους Δημάρχους προκειμένου να ξαναζωντανέψουν οι ορεινοί οικισμοί και να πάψουν οι νέοι μας να αναζητούν μεροκάματο σε εποχικές δουλειές μακριά απ’ τον τόπο μας...
 "Είμαστε εδώ για να τα αλλάξουμε όλα" ... 
Ακούστε όλη τη συνέντευξη:
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου