ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Ξοδεύει 1 εκατομμύριο δολάρια το μήνα από τα χρήματα του συζύγου της αλλά δεν είναι «χρυσοθήρας»

 

Η δημιουργός περιεχομένου, με τους περισσότερους από 804.000 ακόλουθους μπορεί να μην έγινε γιατρός, αλλά

μπορεί να αγοράσει όποτε θελήσει σοκολάτες αξίας 7.200 δολαρίων!

Νεαρή σύζυγος Αμερικανού εκατομμυριούχου τα βάζει με τα trolls, λίγο αφότου έχει ενημερώσει τους ακολούθους της ότι ξοδεύει 1 εκατομμύριο την εβδομάδα.


 
 
Η Λίντα Αντράντε, από την Καλιφόρνια, παντρεύτηκε τον Ρίκι όταν ήταν μόλις 19 ετών και ανέλαβε με χαρά τον ρόλο της νοικοκυράς.

Όπως λέει η ίδια στη Daily Mail ο σύζυγος της κερδίζει πολλά δολάρια το μήνα ως επενδυτής ακινήτων και μετοχών, αλλά και από τα παιχνίδια του με τα κρυπτονομίσματα.

Άνδρας χωρίς πτυχίο αλλά με χρήματα

Εκείνη ως περήφανη συμβία του παρουσιάζει συχνά τον εντυπωσιακό πλούτο τους στο διαδίκτυο, αρνούμενη να αποδεχτεί τους χαρακτηρισμούς «χρυσοθήρας» και «κακομαθημένο παλιόπαιδο» που «δεν φέρνει τίποτα στο τραπέζι» που της αποδίδουν πολλοί χρήστες του Διαδικτύου.

Το ζευγάρι που εδώ μιμείται μια σκηνή από τη ταινία «Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ» έχει τρία σπίτια σε διαφορετικές χώρες

Μάλιστα, όπως δήλωσε πρόσφατα η 24χρονη στο TikTok τα παραπάνω σχόλια είναι μεμονωμένα, ενώ η πιο συχνή ερώτηση που δέχεται είναι «τι πρέπει να κάνει μια νέα γυναίκα χωρίς πτυχία και χρήματα;».

«Μα, φυσικά, να παντρευτεί έναν άντρα χωρίς πτυχίο και με πολλά χρήματα», όπως απάντησε η ίδια σε ένα βίντεο στο οποίο κρατιέται χέτι-χέρι με τον σύζυγο της μπροστά από τον ουρανοξύστη Μπουρτζ Χαλίφα στο Ντουμπάι.

Επενδυτής ακινήτων, μετοχών και κρυπτονομισμάτων ο σύζυγος της Ρίκι, ο εκατομμυριούχος χωρίς πτυχίο της καρδιάς της

Τσάντες αντί φιλενάδων

Σε άλλο πιο πρόσφατο βίντεο της σχολιάζει «τα θετικά του να είσαι με έναν εκατομμυριούχο», ξεκινώντας με μια κοινή εικόνα τους μπροστά σε έναν ιδιωτικό ζωολογικό κήπο, την ώρα που ένα τσίτα είναι ξαπλωμένο στα πόδια του Ρίκι, ο οποίος όπως λέει όταν θέλει να της ζητήσει συγνώμη για κάτι την ραίνει με λουλούδια και χρήματα.


 

 
Η δημιουργός περιεχομένου, με τους περισσότερους από 804.000 ακόλουθους μπορεί να μην έχει φίλες, επειδή τις έχει μπλοκάρει ο Ρίκι, και να μην σπούδασε γιατρός, όπως κάποια στιγμή είχε σκεφτεί, αλλά έχει πολλές επώνυμες τσάντες να περνάει την ώρα της και τρία σπίτια να φροντίζει.

Κι αν αυτά δεν φτάνουν να γεμίσουν τον χρόνο της ξοδεύει 1 εκατομμύριο δολάρια σε μια εβδομάδα σε ψώνια και αγοράζει σοκολάτες αξίας 7.200 δολαρίων!


tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου