ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

Βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί μετά από 15+ χρόνια, όλοι οι προϊστάμενοι των 116 Κέντρων Προώθησης Απασχόλησης (ΔΥΠΑ - ΟΑΕΔ)

Στην Αθήνα, βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί μετά από 15+ χρόνια, όλοι οι προϊστάμενοι των 116 Κέντρων Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2)

της ΔΥΠΑ, οι 8 περιφερειακοί διευθυντές, οι 4 γενικοί διευθυντές, και πολλοί διευθυντές και στελέχη της διοίκησης, για μια πολύ ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική διημερίδα ενημέρωσης και ανταλλαγής ιδεών και απόψεων για τη βελτίωσή μας.

Μαζί μας βρέθηκε και ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης - Adonis Georgiadis, ο οποίος στην ομιλία του τόνισε τη σημασία και την προσφορά της ΔΥΠΑ στην ελληνική κοινωνία και οικονομία, καθώς και την αμέριστη στήριξή του στην προσπάθεια που γίνεται για να την εκσυγχρονίσουμε και να την ενισχύσουμε.

 
 
Μια συνάντηση που μας στέρησε η πανδημία και που θα πρέπει να γίνεται συχνότερα, γιατί είναι απαραίτητο όλα τα στελέχη της ΔΥΠΑ να συζητάμε για το κοινό στόχο, το όραμα και τη στρατηγική που ακολουθούμε ώστε να παρέχουμε στο μέγιστο βαθμό ποιοτικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες στους πολίτες και στις επιχειρήσεις.
Μιλήσαμε για τις ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης και τα στοχευμένα προγράμματα που υλοποιούμε και θα υλοποιήσουμε το επόμενο διάστημα, την αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης και του ΕΣΠΑ, την ψηφιοποίηση και απλούστευση των διαδικασιών, και γενικότερα για τη νέα εποχή της μετεξέλιξης από τον ΟΑΕΔ στη ΔΥΠΑ. Συνεχίζουμε και αύριο με workshops και θεματικές που θα μας βοηθήσουν να πορευτούμε δυναμικά στο μέλλον, προς όφελος της χώρας!








Σπύρος Πρωτοψάλτης
Διοικητής

1 σχόλιο: