ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΣΔΚΜΑΚ για τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της 22ης Νοεμβρίου 2023 για το νέο Φορολογικό Νομοσχέδιο

Με τη συμμετοχή των Προέδρων των Ομοσπονδιών, μελών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, πραγματοποιήθηκε

Διευρυμένη Συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΕΕ, το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου 2023. Με αφορμή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, αποφασίστηκε από κοινού, η συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης 22ης Νοεμβρίου αλλά ΟΧΙ το κλείσιμο των καταστημάτων. 

Στο πλαίσιο της απόφασης αυτής, το βράδυ της ίδιας ημέρας, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κεντροδυτικής Μακεδονίας συνήλθε σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο. Αποφασίστηκε, η Ομοσπονδία μας να συμπλεύσει με την απόφαση του Δ.Σ. της ΕΣΕΕ και συνεπώς, όλοι οι Εμπορικοί Σύλλογοι, που την απαρτίζουν, να συμμετάσχουν στις κατά τόπους κινητοποιήσεις. 

Κρίνουμε ότι το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση, αποτελεί θηλιά στο λαιμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και σε πολλές περιπτώσεις, είναι σίγουρο, ότι θα κριθεί και η επιβίωση αυτών. Με την εισαγωγή φορολογητέου τεκμαρτού εισοδήματος, με τη φορολόγηση δηλαδή εισοδήματος που δεν έχει αποκτηθεί, οδηγείται σε αφανισμό μεγάλο τμήμα ατομικών εμπορικών επιχειρήσεων. 


 
 


             

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

Ελμαλόγλου Νεκτάριος 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημάδης Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου