ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Είναι 32 χρόνια παντρεμένοι, έχουν 2 γιους: Η “άγνωστη” σύζυγος του Γρηγόρη Βαλτινού ζει μακριά από τα φώτα



Ο Γρηγόρης Βαλτινός μπορεί να έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά κατά καιρούς κάνει δημόσιες εμφανίσεις με την σύζυγο του, με την οποία είναι μαζί 30 χρόνια.

Ο έρωτας του Γρηγόρη Βαλτινού με την σύζυγό του

Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την δημοσιογράφο Εύα Μπίθα και γνωρίστηκαν όταν εκείνη πήγε να του πάρει συνέντευξη. Λίγο μετά η δημοσιογράφος κατάλαβε ότι το κασετοφωνάκι της δεν έγραψε κατά την διάρκεια της συνομιλίας τους και έτσι κανόνισαν να βρεθούν για δεύτερη φορά, επαναλαμβάνοντας τη συνέντευξη.

Για την γνωριμία τους, ο ηθοποιός έχει υπογραμμίσει «είναι αλήθεια ότι είχαμε μια ατυχία με τις μπαταρίες αλλά σε καμία περίπτωση δεν το έκανε επίτηδες. Με είχε βάλει στο μάτι, όπως βάζουν τα κορίτσια τον Τζορτζ Κλούνει, γιατί μου αρέσει να την πειράζω. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Και ίσως γι’ αυτό ο Θεός προκάλεσε αυτό το μικρό ατύχημα με τις μπαταρίες γιατί κατάλαβε ότι χρειαζόμασταν και μια δεύτερη ματιά. Για να κρατήσει ένα γάμος πολλά χρόνια χρειάζονται πρωτίστως παραχωρήσεις και από τις δυο πλευρές, ανεκτικότητα και χιούμορ, ειδικά όταν το επάγγελμα επιτάσσει συχνή απουσία με αποτέλεσμα να χάνονται σημαντικές στιγμές. Φρόντιζα πάντα και ήμουν σπιτόγατος. Ήμουν πάντα εκεί, όλες τις ώρες που δεν είχα πρόβα, θέατρο ή γύρισμα. Η Εύα είναι ένας πολύ διακριτικός άνθρωπος και δεν της αρέσει καθόλου το lifestyle, όπως και εμένα. Δεν θέλησα ποτέ να βγάλω την προσωπική μου ζωή στη δημοσιότητα και ειλικρινά με ενοχλεί η έννοια του lifestyle, γιατί αισθάνομαι ότι είναι εντελώς άλλο επάγγελμα από το δικό μου».

 
 


Σε άλλη συνέντευξή του έχει επισημάνει «με τη σύζυγο μου είμαστε 30 χρόνια μαζί κι έχουμε κρατήσει το ρομαντισμό μας».


Ο Γρηγόρης Βαλτινός με τη γοητευτική σύζυγό του








Ο γάμος τους μετρά περίπου 32 χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους, στους οποίους έχουν μεγάλη αδυναμία.

Ο μεγαλύτερος γιος τους, ο Νικήφορος αποφοίτησε πρόσφατα από κορυφαία σχολής σκηνοθεσίας στο Λος Άντζελες και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Έχει ήδη ξεκινήσει να ασχολείται επαγγελματικά με την σκηνοθεσία, με την ταινία Νίκου Ζαπατίνα με τίτλο «Στα καλά καθούμενα». Σε αυτήν είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με μεγάλους πρωταγωνιστές όπως η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Ο μικρότερος γιος του ζευγαριού, ονομάζεται Γιάννης και είναι φοιτητής της σχολής Παντείου.


enimerotiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου