ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης μία 44χρονη γυναίκα και ένας 60χρονος άνδρας για εμπορία ανθρώπων στην πόλη της Κοζάνης


 

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης συνελήφθη και 70χρονος άνδρας για σωματική βλάβη,

ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας 


Συνελήφθησαν χθες (06-11-2023) τις βραδινές ώρες στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, -3- ημεδαποί, μία 44χρονη γυναίκα και δύο άνδρες, ηλικίας 60 και 70 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, της κατοχής ναρκωτικών και της σωματικής βλάβης, κατά περίπτωση.



 

 

Ειδικότερα, έπειτα από διερεύνηση καταγγελίας αναφορικά με σωματική βλάβη και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 37χρονης αλλοδαπής από 70χρονο ημεδαπό, διαπιστώθηκε ότι η 44χρονη από κοινού με τον 60χρονο, εκμεταλλευόμενοι την ευάλωτη θέση της 37χρονης απέσπασαν τη συναίνεσή της, στην γενετήσια εκμετάλλευσή της, έναντι χρηματικής αμοιβής.


Σε έλεγχο και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην 44χρονη, καθώς και στην οικία της, στην Κοζάνη, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -15- δισκία που εμπίπτουν στις διατάξεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δε μπόρεσε να δικαιολογήσει. 


Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου