ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Σκηνές τραγωδίας στο νεκροταφείο του Βόλου: Κηδεύτηκε το 4 μηνών βρέφος σε μικροσκοπικό λευκό φέρετρο Η πράξη των γονιών που συγκλόνισαν τους πάντες

 

Το τελευταίο αντίο διαδραματίστηκε σήμερα το πρωί 07.11.2023 στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο «Κούκος», για το 4 μηνών κοριτσάκι, στον Βόλο.

Διάβασαν ευχή για το βρέφος

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του thenewspaper.gr, η οικογένεια του βρέφους που σκοτώθηκε μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (4/11) στην οδό Ιάσονος, κήδεψε το κοριτσάκι του. Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στον ειδικό χώρο που υπάρχει στο κοιμητήριο για τα βρέφη.


Επειδή το κορίτσι ήταν αβάπτιστο, δεν έγινε κανονική κηδεία, αλλά διαβάστηκε ευχή πάνω από το μνήμα του.


Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr, το βρέφος κηδεύτηκε με τα δύο αγαπημένα του λούτρινα αρκουδάκια στο μικρό λευκό φέρετρο, ενώ οι γονείς της έβαλαν στο τελευταίο της ταξίδι και μία λούτρινη καρδιά.

Η τραγωδία του Σαββάτου που λύγισε όλη τη χώρα

Η ανείπωτη τραγωδία συνέβη το βράδυ του Σαββάτου όταν η οικογένεια του 4 μηνών βρέφους αποφάσισε να βγει έξω για φαγητό. Παππούς και γιαγιά είχαν φθάσει νωρίτερα, στο κατάστημα και όταν έφθασαν οι γονείς με το μωρό, ο παππούς θέλησε να πάει να βοηθήσει την κόρη του με την μικρή.

Την πήρε στην αγκαλιά του και επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο. Τότε πέρασε ο 33χρονος οδηγός ο οποίος τους παρέσυρες με αποτέλεσμα ο παππούς να βρεθεί στο έδαφος και το μωρό να του φύγει από τα χέρια. Το βίντεο που κατέγραψε τη σύγκρουση αποτυπώνει την τραγωδία και ήρθε χθες στο φως της δημοσιότητας. Ο 33χρονος οδηγός βρέθηκε και αυτός στο έδαφος ενώ η μηχανή συνέχισε την πορεία της, να σέρνεται στον δρόμο για 70 με 100 μέτρα.



 

 

Η γιαγιά πήρε αμέσως το μωρό στην αγκαλιά της και μπήκε σε ένα ταξί που έτυχε να περνά εκείνη την ώρα. «Πέθανε το μωρό» φώναζε εντωμεταξύ ο κόσμος. Παρότι ο οδηγός, όπως ο ίδιος περιέγραψε έκανε εξαιρετικά γρήγορα τη διαδρομή ως το νοσοκομείο και παρότι υπήρξε πλήρης κινητοποίηση γιατρών δυστυχώς το μωράκι δεν τα κατάφερε και κατέληξε τρεις ώρες αργότερα.


Ο πατέρας του βρέφους σε ένα πρώτο του μήνυμα μετά την αδιανόητη τραγωδία που βρήκε την οικογένειά του, δήλωσε στο Mega: «Είμαι συντετριμμένος εγώ και η οικογένειά μου. Δεν υπάρχουν λόγια. Έχουμε δικηγόρο και έχει αναλάβει όλα τα διαδικαστικά. Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε».


Ο 33χρονος οδηγός, που κατηγορείται για κακούργημα, υποστήριξε στην οικογένειά του, σύμφωνα με τοπικό ιστότοπο, ότι δεν έτρεχε, ότι πήγαινε κανονικά στο δρόμο και ότι «εκείνος πετάχτηκε (σσ ο παππούς), του κόρναρα γιατί ήταν στη μέση και σάστισε. Την ίδια ώρα μαρτυρίες που επικαλείται η ΕΡΤ ανέφεραν ότι έκανε ελιγμούς πολύ πριν φθάσει στο σημείο της τραγωδίες. Απαντήσεις αναμένεται να δώσουν τα βίντεο από κάμερες της περιοχής.


diaforetiko.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου