ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Συλλεκτικό ντοκουμέντο από τον γάμο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ - Το αδημοσίευτο βίντεο που έρχεται στος φως 58 χρόνια μετά



Σκηνές που δεν έχει ξαναδει κανείςΈνα σπάνιο βίντεο από τον γάμο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, το 1965 στους Δελφούς, δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο λογαριασμό του Κλεισθένη Δασκαλάκου στο Instagram. Με την ευκαιρία, δείτε το αστρονομικό ποσό που κόστισε η παραγωγή της ταινίας «Παπαφλέσσας».


Ο Κλεισθένης υπήρξε ο προσωπικός φωτογράφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε φαίνεται η ηθοποιός τη μέρα του γάμου της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

"Αδημοσίευτο video από τον γάμο της Αλίκης με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στους Δελφούς στις 18 Ιανουαρίου του 1965. Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο ντυμένη με ένα υπέροχο νυφικό σε σχέδιο Givenchy και συνοδευόμενη από την οικογένειά της και εκατοντάδες θαυμαστές και ντόπιους κατοίκους, κατευθύνεται από την πλατεία των Δελφών προς τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου όπου την περιμένει ο γαμπρός" γράφει η λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση.

"Κατά την πορεία προς την εκκλησία διακρίνεται μπροστά από την Αλίκη και ο αγαπημένος και προσωπικός της φωτογράφος Κλεισθένης, ο οποίος απαθανατίζει μοναδικά τo γεγονός από την άφιξη και την διαμονή του ζευγαριού στο ξενοδοχείο 'Βουζάς' μέχρι ολόκληρο το μυστήριο και το θρυλικό γλέντι που ακολουθεί στην αίθουσα του ξενοδοχείου", συνεχίζει η ανάρτηση.

 
 

"Ο λαμπερότερος γάμος της εποχής με τον τύπο να χύνει άφθονο μελάνι και τις φωτογραφίες να εξακολουθούν μέχρι σήμερα να προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποτελώντας μέρος μιας χρυσής καλλιτεχνικής εποχής γεμάτη με αστέρια λουσμένα στο φως, το ταλέντο και την ακτινοβολία", κλείνει το κείμενο.

Το βίντεο από τον γάμο Αλίκης Βουγιουκλάκη & Δημήτρη Παπαμιχαήλ:


«Φωτιά» οι αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ: «Δεν είχε καλό χαρακτήρα, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη...»

«Φωτιά» ήταν οι αποκαλύψεις που έκανε η Ρίκα Διαλυνά για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τον χαρακτήρα του, ο οποίος δεν ήταν καλός, σύμφωνα με τα λεγόμενά της. Τι εξομολογήθηκε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη;

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΧΑΙ» και μίλησε για τις φήμες περί ανταγωνισμού, καθώς επίσης αναφέρθηκε και για την σχέση της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ ο Μάκης Δελαπόρτας.
 

Ισχύει ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη σας έβλεπε ανταγωνιστικά;

Όχι καθόλου με την Αλίκη όταν ήμασταν στη σχολή, ήμασταν πολύ φίλες. Η ιστορία που είχε γίνει στο φεστιβάλ στις Κάννες την είχε δημιουργήσει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, γιατί δεν είχε καλό χαρακτήρα. Ήμασταν και γείτονες στο Πόρτο Ύδρα ποτέ δεν μιλούσαμε, εκείνος μιλούσε μόνο με τον άντρα μου. Ήταν ο τύπος του τέτοιος που δεν με τραβούσε ούτε να κάνω κουβέντα, ούτε τίποτα. Όταν πέθανε βέβαια, του κάναμε εμείς το μνημόσυνο την τρίτη μέρα.


 
 

Δημήτρης Παπαμιχαήλ και Αλίκη Βουγιουκλάκη

Το σπίτι τον Παπαμιχαήλ στο Πόρτο Ύδρα τι απέγινε;

Είναι εγκαταλελειμμένο σε τραγική κατάσταση, του έβγαλαν και τους φράχτες, γιατί είχε γκρεμιστεί. Ό,τι και να είναι το παιδί σου, δεν το κάνεις αυτό. Γνώρισα τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, είναι ένα καλό παιδί, που η μαμά του τον υπεραγαπούσε και ο άλλος τον έβλεπε ανταγωνιστικά δεν ξέρω, Το σπίτι αυτό το άφησε σε πολλούς και πάλι χαμένο. Κάποια στιγμή γκρεμίστηκαν το σουλούπωσαν λίγο, έβγαλαν τα γκρεμισμένα.

Πώς είναι δυνατόν ένας πατέρας να κάνει τέτοιο πράγμα στο παιδί του; Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο ποια είναι η σχέσεις σας σήμερα, γιατί κάνατε μεγάλη επιτυχία με την «Ώρα την Καλή»;

Μετά τη μεγάλη επιτυχία, δεν είχα ούτε ένα τηλέφωνο. Στην Ελλάδα αν δεν είσαι μέσα στην κλίκα, δεν κάνεις τίποτα. Στον τρίτο κύκλο που έφυγαν οι κόρες μου, άλλαξε το έργο, ερχόντουσαν ένα σωρό κοπέλες και έγινε άλλη σειρά. Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο έχουμε παίξει σε πολλά έργα μαζί, αλλά δεν είναι του στυλ του δικού μου. Δεν ταιριάξαμε ποτέ.


Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου