ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Σύνδεσμος Θερμοϋδραυλικών Γρεβενών: Να αποσυρθεί το νέο απαράδεκτο φορολογικό νομοσχέδιο

Συνάδελφοι, 

Η κυβέρνηση προχωράει σε νέα άγρια επίθεση απέναντι στο εισόδημα

των ελεύθερων επαγγελματιών, γεγονός που αφορά άμεσα και τον κλάδο μας. Το νέο νομοσχέδιο που προωθείται θα οδηγήσει στην εκτόξευση των φόρων για τους πιο αδύναμους επαγγελματίες (τουλάχιστον 1102 ευρώ φόρος εισοδήματος και 488 τέλος επιτηδεύματος). 

Όλο το προηγούμενο διάστημα προηγήθηκε από την κυβέρνηση μια εκστρατεία προπαγάνδας, προκειμένου να δημιουργηθούν συνθήκες «κοινωνικού αυτοματισμού» σε βάρος μας.

Αντί να επαναφέρει το αφορολόγητο για να εξασφαλιστεί ένα ελάχιστο εισόδημα για εμάς.

Αντί να βάλει "χέρι"  στις ανεξέλεγκτες αυξήσεις στην ενέργεια, τις πρώτες ύλες, τα ενοίκια που έχουν εξανεμίσει τα τελευταία δύο χρονιά το εισόδημα μας.

Αντί να πάρει έστω και ένα μέτρο για τη διαγραφή των χρεών που κουβαλάμε ακόμα από τη 10ετή κρίση και την πολιτική των lockdowns.

Αντί να καταργήσει το τέλος επιτηδεύματος που ήταν και προεκλογική εξαγγελία από το 2019, μας κουνάει το δάχτυλο ως "κλέφτες και φοροφυγάδες" και φέρνει ακόμα ένα νομοσχέδιο-χαράτσι που θα μας γονατίσει ακόμα περισσότερο.

Η λεγόμενη "φορολογική δικαιοσύνη" κλείνει τα μάτια για άλλη μια φόρα στα μεγάλα ψάρια" της αγοράς. Αυτούς που συμβάλλον μόνο στο 5% των εσόδων του κράτους, το 0,2% των ΑΦΜ που χρωστάει 85 δις ευρώ τα οποία θεωρούνται ανείσπρακτα, τις τράπεζες που απολαμβάνουν τον αναβαλλόμενο φόρο, τους καναλάρχες που απολαμβάνουν το ένα δωράκι μετά το άλλο, τους εφοπλιστές που φορολογούνται εθελοντικά.

Αυτή είναι η αλήθεια και όχι αυτή που προσπαθεί να προωθήσει η κυβέρνηση και τα "παπαγαλάκια" στρέφοντας τους επαγγελματίες ενάντια στους εργαζόμενους και αντιστρόφως.


 
 

Συνάδελφοι,

Όλοι μια γροθιά να αποκρούσουμε την νέα επίθεση της κυβέρνησης, να διεκδικήσουμε τα σύγχρονα δικαιώματα μας.

Να αποσυρθεί εδώ και τώρα το νομοσχέδιο έκτρωμα για το φορολογικό.

Επαναφορά του ατομικού αφορολόγητου ορίου για τους μη μισθωτούς στα 12.000 ευρώ (όπως ήταν πριν την κρίση), προσαυξημένο κατά 3.000 ευρώ για κάθε προστατευόμενο μέλος. Προοδευτική αύξηση της φορολογίας στα κέρδη, με μείωση στα χαμηλά εισοδήματα και αύξηση ως το 45% για το μεγάλο κεφάλαιο.

Άμεση κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, που ήδη είχατε υποσχεθεί να καταργηθεί προεκλογικά. Καμία αναμονή μέχρι το 2025.  Κατάργηση της προκαταβολής φόρου για τις πολύ μικρές επιχειρήσεις. Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.

Ακατάσχετος επιχειρηματικός λογαριασμός. Μείωση της προμήθειας των τραπεζών στις τραπεζικές συναλλαγές. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου