ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

ΠΑ.ΣΟ.Κ-Κίνημα Αλλαγής - Ν.Ε ΓΡΕΒΕΝΩΝ - Νοσοκομείο ώρα μηδέν!

 


Θλίψη και απογοήτευση μόνο αισθάνονται οι πολίτες των Γρεβενών από την εν γένει λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου του Νομού.

Μία υποδομή Υγείας για την οποία δαπανήθηκαν πολλά εκατομμύρια ευρώ και την οποία εγκαινίασε με όραμα ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης ,κατέληξε σήμερα να διαμετακομίζει περισσότερο περιπτώσεις και περιστατικά, παρά να νοσηλεύει σοβαρά τους κατοίκους της περιοχής! 


 
 
Ασθενής διαγνώστηκε με κολπική μαρμαρυγή, κρατήθηκε αναιτίως για δύο μέρες στο Νοσοκομείο Γρεβενών, με αποτέλεσμα να υποστεί εμβολή στο έντερο, μετά την οποία κατέληξε , παρά τις επείγουσες επεμβάσεις των χειρούργων στη Θεσσαλονίκη.
 
Η σημερινή διοίκηση, διορισμένη καθ υπόδειξιν του πρώην βουλευτή ,παρακολουθεί με αδράνεια το Νοσοκομείο που διοικεί, να βυθίζεται στην υποστελέχωση και στο μαρασμό, αναμένοντας μάλλον μοιραία την αντικατάστασή της απο το Υπουργείο Υγίειας . 

Παρά τα κατά καιρούς αρνητικά δημοσιεύματα τοπικών ιστοσελίδων και εφημερίδων η διοίκηση αρκείται να υπερηφανεύεται, να την ευχαριστούν για απλές περιπτώσεις νοσηλείας που αντιμετώπισε, ελπίζοντας να παραταθεί ο χρόνος της θητείας της! 
Απουσιάζουν δύο θέσεις ιατρών παθολόγων, δύο θέσεις ιατρών αναισθησιολόγων και μία θέση ακτινολόγου.

Τα νοσήλια τα οποία εισπράττει το Νοσοκομείο είναι πενιχρά και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν οι λειτουργικές ανάγκες του, το δε Υπουργείο αρνείται την εκταμίευση πρόσθετων χρηματοδοτήσεων! 

Aνείσπρακτες επίσης παραμένουν και οι οφειλές απο τον ΕΟΠΠΥ προς το Νοσοκομείο, 500.000 περίπου χιλιάδων ευρώ. 

Οπως τόνισε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη θεματική εκδήλωση “Εθνικό Σύστημα υγείας-Προτεραιότητες” ,η χώρα χρειάζεται ένα σύστημα Υγείας ευέλικτο,αποτελεσματικό,ανταγωνιστικό και πρωτοπόρο.

Η ενίσχυση του κοινωνικού κράτους και ιδιαίτερα της Υγείας ,δεν είναι μόνο μια προγραμματική προτεραιότητα.

 
 

Είναι η ψυχή και η καρδιά της δημοκρατικής παράταξης! 

Ολα τα δημόσια Νοσοκομεία και το Νοσοκομείο Γρεβενών πρέπει να διαθέτουν διοικήσεις με αξιοκρατική επιλογή μέσω διεθνών διαγωνισμών, ολοήμερες λειτουργίες ιδίως στον χειρουργικό τομέα και επεμβατικές μονάδες κάθε ειδικότητας με τις ανάλογες αμοιβές στο προσωπικό. 

Το Νοσοκομείο Γρεβενών πρέπει να αναδειχθεί σε ισχυρή μονάδα περίθαλψης και νοσηλείας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ,αφού στελεχωθεί πρώτα με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και αποκτήσει με ειδικά κίνητρα τα οποία θα δοθούν, ειδικότητες και κλινικές πρωτοποριακής παροχής Υγείας. Πρέπει να τελειώσουν οριστικά τα χαμένα χρόνια. 

Ολοι οι πολίτες δικαιούνται να απολαμβάνουν κρατική Υγεία υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών. 


Για την Ν.Ε ο Γραμματέας

 Κώστας Κλεισιάρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου