ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Ύψιστη Τιμή για τον Γρεβενιώτη Αχιλλέα Τσεπίδη να κρατά ψηλά την γαλανόλευκη κατά την τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Παίδων στην Αρμενία!

 Δυναμική και γεμάτη χαμόγελα η Εθνική μας Ομάδα Παίδων – Κορασίδων στην Τελετή Έναρξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας στο Γερεβάν!

Με μία φαντασμαγορική Τελετή Έναρξης άνοιξε σήμερα η «αυλαία» του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας  Παίδων – Κορασίδων, στο Γερεβάν με την Εθνική μας Ομάδα να δίνει δυναμικό παρόν τόσο στην παρέλαση όσο και κατά της διάρκειά της Τελετής. Σημαιοφόρος της Ελληνικής αποστολής ο Γρεβενιώτης Αχιλλέας Τσεπίδης!

Στην πρωτεύουσα της Αρμενίας, βρίσκονται από χθες τα «γαλανόλευκα γάντια»  πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους με σκοπό να εκπληρώσουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την  κορυφή‼️ Στο πλευρό των σπουδαίων αθλητών μας βρέθηκε σήμερα ο ισχυρός άνδρας της EUBC κ. Ιωάννης Φιλιππάτος, ο οποίος έδωσε τις θερμότερες ευχές του σε όλους τους εκπροσώπους μας και φωτογραφήθηκε μαζί τους δημιουργώντας ένα ξεχωριστό κλίμα σε όλη την Ελληνική αποστολή‼️

Ανάμεσα στους 448 αθλητές από 58 κράτη αναλυτικά η Εθνική μας Ομάδα αποτελείται από τις Γεωργοπούλου και Κάντζαρη και τους Κωνσταντινούδη, Καλαμάρη, Τσεπίδη, Βασιλειάδη, Φωτιάδη, Τόπαλο, Παυλίδη και Πουμπουρίδη. 


Καλή επιτυχία σε όλη την Ελλην
 

 
ική αποστολή!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου