ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην νομάρχης Μαγνησίας Γιάννης Πρίντζος - (Βιογραφικό) - Σήμερα το τελευταίο αντίο


Σε ηλικία 80 περίπου ετών «έφυγε» από τη ζωή ο πρώην νομάρχης Μαγνησίας, Γιαννης Πρίντζος. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε

θλίψη στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του, αλλά και σε όλη την τοπική κοινωνία, καθώς ο Γιάννη Πρίντζος υπήρξε ιδιαίτερα δραστήριος πολιτικά και διοικητικά. 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Βιογραφικό

Ο Γιάννης Πρίντζος γεννήθηκε στο Αερινό Μαγνησίας και εισήχθη στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, όπου και έλαβε την ειδικότητα του Αγρονόμου Τοπογράφου Μηχανικού. 

Ηταν παντρεμένος με την Ελένη Σεφερειάδου και γονέας δύο κοριτσιών, της Αρετής και της Κερασιάς.

Υπηρέτησε ως διευθυντής Προγραμματισμού και Ανάπτυξης στη Νομαρχία Μαγνησίας από το 1989-1993 με ιδιαίτερη επιτυχία. Στήριξε αναπτυξιακά και προγράμματα της ΕΕ, για μεγάλα έργα του νομού, ενώ υπηρέτησε και στη ΤΥΔΚ (Τεχνική Υπηρεσία Δήμων και Κοινοτήτων), Μαγνησίας.

Το 1999 εκλέχτηκε πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΤΕΕ Μαγνησίας θέση από την οποία παραιτήθηκε, μιας και διεκδίκησε την εκλογή του ως νομάρχης Μαγνησίας και εκλέχτηκε τον Οκτώβριο του 2002. Στη θέση του παρέμεινε έως και το 2006 και συνέδεσε τόσο την πορεία του στο ΤΕΕ όσο και στη Νομαρχία με σημαντικά έργα και παρεμβάσεις στον νομό.

Το έργο για το οποίο πάλεψε ήταν η ανασύσταση της λίμνης Κάρλας και ήταν μάλιστα ο κύριος εισηγητής για τα έργα. Πάλεψε επίσης για το έργο της διπλής ζεύξης του Μαλιακού που θα είχε ως πλεονέκτημα τη μείωση της διαδρομής Αθήνας Θεσσαλονίκης κατά 70 χλμ δεν το είδε όμως να υλοποιείται.

Πολιτικοί και μηχανικοί της Μαγνησίας μιλούν με σεβασμό όχι μόνο για το έργο αλλά και την προσωπικότητα του Γιάννη Πρίντζου, ο οποίος λειτουργούσε συναινετικά, με ήθος, γνώση και εντιμότητα και δεν δίσταζε να λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Το άγγελμα του θανάτου του προκάλεσε συγκίνηση σε συναδέλφους του μηχανικούς αλλά και εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου με τους οποίους συνεργάστηκε και οι οποίοι κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αναφορές στο έργο και την προσωπικότητά του.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Χρήστου Μπουκώρου


 
 

Σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος, αναφέρει: «Το άγγελμα του θανάτου του Γιάννη Πρίντζου μας γεμίζει θλίψη.

Ο Γιάννης Πρίντζος, ήταν ικανότατο στέλεχος της δημόσιας διοίκησης, συνεπής αγωνιστής της παράταξης, πετυχημένος νομάρχης.

Υπηρέτησε με ζήλο το σύνολο του τεχνικού κόσμου, από τη θέση του προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου, ενώ σχεδίασε και υλοποίησε πολλά και σημαντικά έργα για τη Μαγνησία, από τις θέσεις τις οποίες κατείχε.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια, στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Φίλε Γιάννη, θα σε θυμούμαστε παντοτινά, για την μαχητικότητά σου, την άδολη αγάπη σου, για την παράταξη και τον τόπο μας».

Η κηδεία του Γιάννη Πρίντζου θα γίνει σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου.

Παράκληση των συγγενών αντί στεφάνων και λουλουδιών τα χρήματα να δοθούν στη «Φλόγα».


 taxydromos.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου