ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Από το Παλαιοχώρι θα είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Πλατείας Αριστοτέλους

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, επέλεξε να στολίσει δέντρο το οποίο προέρχεται από τον ορεινό όγκο του Χολομώντα, τιμώντας αυτή τη φορά το Παλαιοχώρι. 

Το χωριό αυτό του Δήμου Αριστοτέλη, μαζί με τον Ταξιάρχη και το Νεοχώρι αποτελούν τα τρία χωριά του νομού, που διαθέτουν έναν σημαντικό αριθμό ανθρώπων που ασχολούνται συστηματικά με τα έλατα.

«Όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαστε με τα έλατα και έχουμε φυτέψει δεκάδες, διαθέτουμε πλέον σαν περιοχή πολλά και μεγάλα δέντρα που φτάνουν από τα 10 έως και τα 15 μέτρα» τονίζει στο Xalkidiki Politiki ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παλαιοχωρίου κ. Κατσιαρμάς Γρηγόρης.

Όσον αφορά τα δύο δέντρα που θα στολίσουν φέτος τη Θεσσαλονίκη, τα πρώτο και ψηλότερο δέντρο που θα φτάσει στη συμπρωτεύουσα θα έχει ύψος 18 μέτρα, ενώ το δεύτερο υπολογίζεται στα 16 μέτρα. Τα δέντρα αναμένονται να κοπούν τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου και προέρχονται από τον τοπικό παραγωγό κ. Κατσιαρμά Βασίλειο, ενώ αναμένονται να φτάσουν στην πόλη μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, αφού εκδοθεί το προβλεπόμενο δελτίο αποστολής.

 
 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, επίκεντρο θα αποτελέσουν για ακόμη μία χρονιά η πλατεία κι ο άξονας της Αριστοτέλους, που τα τελευταία χρόνια εντυπωσιάζουν με τον γιορτινό στολισμό τούς κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης.Παλαιοχώρι
Στις 10 Δεκεμβρίου το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Παλαιοχώρι

To όμορφο και γραφικό χωριό του Δήμου Αριστοτέλη, που είναι ξακουστό σε όλη τη χώρα, καθώς εκεί έζησε ο ήρωας του έργου του Νίκου Καζαντζάκη, Αλέξης Ζορμπάς, αναμένεται και αυτό με τη σειρά του να φορέσει τα γιορτινά του στο πλαίσιο της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία.

«Έχουμε προγραμματίσει διάφορα δρώμενα με όλους του συλλόγους που εδράζουν στην περιοχή, με πατινάδες και τραγούδια, ενώ παράλληλα ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα στα παιδάκια του χωριού. Ακόμα, θα προσφέρουμε διάφορα εδέσματα στους επισκέπτες όπως σοκολάτες, λουκουμάδες και ζεστά ροφήματα σοκολάτας», τονίζει σχετικά ο κ. Κατσιαρμάς.

Οι εκδηλώσεις είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.

xalkidikipolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου