ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Στη δημοσιότητα η διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου


Ποιους περιλαμβάνει Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κληρονόμοι της περιουσίας της, είναι δυο.Εικοσιπέντε ημέρες μετά τον θάνατος της σπουδαίας, Μαίρης Χρονοπούλου, ήρθε στο φως της δημοσιότητας η διαθήκη της από το Ειρηνοδικείο Κορωπίου και από την συμβολαιογράφο Αγγελική Αχειμαστού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κληρονόμοι που αναφέρονται μέσα στη διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου είναι δύο. Ο πρώτος κληρονόμος είναι ο εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, το «Χαμόγελο του Παιδιού» και η δεύτερη κληρονόμος, είναι η πρώην αγαπημένη της οικιακή βοηθός.


«Δεν μπορώ να σας πω(πότε συντάχθηκε η διαθήκη), έχουμε την αρχή της μυστικότητας. Είναι αρκετά χρόνια πάντως, πίσω»
Υποχρέωση για δημοσιοποίηση

Ο Δημήτρης Χατζημιχάλης, δικηγόρος και φίλος της αείμνηστης Μαίρης Χρονοπούλου, μίλησε στις (31/10) στην εκπομπή «Πρωινό» σχετικά με την οικιακή βοηθό και κληρονόμο της Μαίρης Χρονοπούλου αλλά και για την επιθυμία της ηθοποιού: «Είναι μια οικιακή βοηθός η οποία είχε συμπαρασταθεί πάρα πολύ στη Μαίρη, πριν από χρόνια. Λαμάρα είναι το όνομα της, η οποία από πληροφορίες που έχουμε έχει γυρίσει στην πατρίδα της. Έχουμε πληροφορία ότι έχει αφήσει κάποια χρήματα. Αν δεν πάρουμε το αντίγραφο της διαθήκης δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς. Η Μαίρη είχε ζητήσει με γραπτή δήλωση της, πιστοποιημένη από την αστυνομία, η τέφρα της να ριχτεί στο Σούνιο».

Η συμβολαιογράφος κ. Αχειμαστού μίλησε επίσης στο «Πρωινό» λέγοντας: «(Η διαθήκη)είναι στο αρχείο συναδέλφου, τηρώ το αρχείο της και το φυλάσσω προσωπικά, οπότε είχα την υποχρέωση, όπως κάθε άλλη διαθήκη να προβούμε στην δημοσίευσή της. Η δημοσίευση έγινε σήμερα το πρωί στο αρμόδιο Ειρηνοδικείο του Κορωπίου(…)«Δεν μπορώ να σας πω(πότε συντάχθηκε η διαθήκη), έχουμε την αρχή της μυστικότητας. Είναι αρκετά χρόνια πάντως, πίσω».

Όσον αφορά στην γνωριμία της με την Μαίρη Χρονοπούλου ανέφερε τα παρακάτω: «Επειδή την αναπλήρωνα, την γνώρισα για πολύ λίγο διάστημα και κρατώ αυτή την πολύ καλή εικόνα, ενός ζεστού και απλού ανθρώπου».

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου