ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚΚάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Διαδικτυακή εκδήλωση της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμησης των Διακρίσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με αφορμή τη Διεθνή ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Η Επιτροπή Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμησης των Διακρίσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με αφορμή τη Διεθνή ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση (webinar) με θέμα: «Έμφυλη Βία και σεξουαλική παρενόχληση στα ΑΕΙ: Αιτίες και πρόληψη», την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18.30.

 
 

Ατζέντα Εκδήλωσης:

18.30: Καλωσόρισμα – Χαιρετισμός, Γεωργία Μπρώνη, Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας και Καταπολέμησης των Δαικρίσεων, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών και Αναπληρώτρια Πρόεδρος του Τμήματος Εργοθεραπείας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

18.40: Εισήγηση με θέμα: «Αντιμετωπίζοντας τη σεξουαλική παρενόχληση στα ΑΕΙ: Πολιτικές για την πρόληψη και αντιμετώπιση», Δήμητρα Κογκίδου, Καθηγήτρια ΑΠΘ, Συντονίστρια του Δικτύου των Επιτροπών Ισότητας των Φύλων στα ΑΕΙ

Σύνδεσμος αίθουσας (Personal Link): https://zoom.us/my/uowm.iees2
Personal Meeting ID : 864 178 7582

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου