ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

«Κερδίζει» η «γκρίζα ζώνη» – Επιμένει στην τρίτη θέση o ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη


Οι κλυδωνισμοί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν αντίκτυπο στο πολιτικό σκηνικό με τα δημοσκοπικά ευρήματα να προδιαγράφουν ένα δυσοίωνο μέλλον στον ΣΥΡΙΖΑ.


Το κόμμα της Κουμουνδούρου παγιώνεται στην τρίτη θέση πίσω από το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ όχι όμως γιατί ανεβαίνει σε ποσοστά το δεύτερο. Πτωτικά κινούνται σχεδόν όλα τα κόμματα ενώ ανοδικά κινείται το ποσοστό των αναποφάσιστων και το «άλλο κόμμα».
Οι πρωτοβουλίες του Στέφανου Κασσελάκη

Στη δημοσκόπησης της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ οι πολίτες σε ποσοστό που φτάνει το 62% πιστεύουν ότι τα πράγματα για το κόμμα μετά τις αποχωρήσεις στελεχών (χωρίς να υπολογίζονται αυτές που έγιναν σήμερα) θα πάνε λίγο ή πολύ χειρότερα. Παράλληλα, στο σύνολο των ερωτηθέντων οι 6 στους 10 κρίνουν αρνητικά τις πρόσφατες εσωκομματικές πρωτοβουλίες του Στέφανου Κασσελάκη αλλά σε όσους δηλώνουν πως θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ κρίνονται θετικά κατά 80%.

 
 

Πρόθεση ψήφου

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ είναι πρώτη και με διαφορά. Το κυβερνών κόμμα να λαμβάνει ποσοστό 33%, έναντι 13% του ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση και 12,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΚΕ λαμβάνει 9%. Στη δημοσκόπηση του Οκτωβρίου της Pulse η ΝΔ ελάμβανε 33,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν στο 15% και ήταν δεύτερος, ενώ το ΠΑΣΟΚ ελάμβανε 12% και το ΚΚΕ 8,5%.

Στο σενάριο κατανομής των αναποφάσιστων η ΝΔ λαμβάνει 38%, το ΠΑΣΟΚ 15%, ο ΣΥΡΙΖΑ 14,5%, ενώ διψήφιο είναι και το ποσοστό του ΚΚΕ, στο 10,5%.

Ελεύθεροι επαγγελματίες

Σε ό,τι αφορά την πρόταση της κυβέρνησης για τον νέο τρόπο φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών, το 19% απαντά ότι είναι προς σωστή κατεύθυνση και όπως πρέπει, το 40% εκτιμά ότι είναι στη σωστή κατεύθυνση, αλλά χρειάζονται κάποιες διορθώσεις. Το 30% απαντά ότι το σχέδιο είναι σε λανθασμένη κατεύθυνση, ενώ το 11% απαντά ότι δεν έχει άποψη για το ζήτημα.

Στο ίδιο ερώτημα πάντως, σχεδόν 1 στους 2 ελεύθερους επαγγελματίες απαντά ότι οι ρυθμίσεις είναι στη λάθος κατεύθυνση, μόλις το 10% πιστεύει ότι είναι όπως πρέπει, ενώ το 36% εκτιμά ότι οι προτεινόμενες ρυθμίσεις είναι μεν στη σωστή κατεύθυνση, αλλά χρειάζονται διορθώσεις.

Αναλυτικά η δημοσκόπηση


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου