ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Γρεβενά : Η 1η Ορκωμοσία του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης - (εικόνες)

Σε κλίμα χαράς και  συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η πρώτη ορκωμοσία των αποφοίτων του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής

Επιστήμης, της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά παρουσία του Προέδρου του Τμήματος κ. Κώντσα Σταμάτιο, των μελών ΔΕΠ του Τμήματος, εκπροσώπων της θρησκευτικής ηγεσίας και θεσμικών φορέων της περιοχής.


 
 

Συγκεκριμένα 40 νέοι απόφοιτοι του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης, ορκίστηκαν την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, δίνοντας τον νενομισμένο όρκο μπροστά σε συγγενείς, φίλους και πλήθος κόσμου που τίμησαν με την παρουσία τους την πρώτη τελετή αποφοίτησης του Τμήματος. 

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε στο Μεγάλο  Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά όπου τον όρκο ανέγνωσε ο πρωτεύσας κ. Κουτσίδης Γεώργιος ενώ τα πτυχία απένειμαν ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Κώντσας Σταμάτιος, το μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας  κ. Κοντέος Γεώργιος και τα μέλη Δ.Ε.Π. του Τμήματος.


 
 

Ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Κώντσας Σταμάτιος από την πλευρά του τόνισε το πόσο σημαντική είναι για τους φοιτητές και για το Τμήμα η μέρα της αποφοίτησης, τους παρότρυνε να συνεχίσουν το δημιουργικό τους ταξίδι στον κόσμο της γνώσης και της επιστήμης και να διατηρήσουν αστείρευτο το ενδιαφέρον τους για τις τεχνολογικές εξελίξεις. Επιπλέον αναφέρθηκε στην δυναμική που καταγράφεται στο Τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης και στους μελλοντικούς  σχεδιασμούς του Τμήματος για την περαιτέρω ανάπτυξη του.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος κάλεσε τους απόφοιτους να συνεχίσουν να έχουν επικοινωνία με το Τμήμα και το Πανεπιστήμιο και ότι στις προσπάθειες τους για επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη τόσο οι ίδιος όσο και οι καθηγητές του τμήματος θα είναι πάντοτε πρόθυμοι να τους καθοδηγήσουν και να τους συμβουλέψουν.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ευχήθηκε στους απόφοιτους καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία στην προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική τους ζωή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου