ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Νεκρός 29χρονος αστυνομικός της ΔΙΑΣ -Μετά από καταδίωξη από τη Νίκαια έως τον Ασπρόπυργο

Η εικόνα-σοκ με τη μηχανή του άτυχου αστυνομικού 

Ένας 29χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα, όταν κατά τη διάρκεια καταδίωξης δύο ύποπτων οχημάτων από την περιοχή της Νίκαιας στην περιοχή του Ασπρόπυργου έπεσε πάνω σε περιπολικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν περίπου στις 4 τα ξημερώματα, όταν το κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε κλήση για απόπειρα κλοπής οχήματος από την περιοχή της Νίκαιας. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα.

 
 

Η καταδίωξη που οδήγησε στον θάνατο του 29χρονου αστυνομικού

Η καταδίωξη με περιπολικά και μοτοσικλέτες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., η οποία κατέληξε στην Εθνική Οδό, ξεκίνησε από την περιοχή του Σχιστού όταν οι αστυνομικοί άρχισαν να ακολουθούν τα δύο οχήματα.

Στην ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι στα δύο οχήματα επέβαιναν 4 άτομα Ρομά. Το ένα εκ των δύο αυτοκίνητων ήταν αυτό που είχαν κλέψει από τη Νίκαια.

Στο ύψος της λίμνης Κουμουνδούρου στον Ασπρόπυργο οι αστυνομικοί έχασαν επαφή με το δεύτερο όχημα, το πρώτο όμως (το οποίο εκλάπη από την οδό Ματρόζου στη Νίκαια) πραγματοποίησε απότομα αλλαγή κατεύθυνσης. Το αποτέλεσμα ήταν ο οδηγός του περιπολικού, θέλοντας να αποφύγει το καταδιωκόμενο όχημα, να πατήσει απότομα φρένο.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. η οποία ακολουθούσε το περιπολικό δεν πρόλαβε να φρενάρει, με αποτέλεσμα να πέσει στο περιπολικό. Οι αστυνομικοί εκσφενδονίστηκαν στον αέρα και τραυματίστηκαν, ο ένας σοβαρά. Μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε ο ένας από αυτούς.

Συνελήφθη ο άνδρας που καταδίωκαν οι αστυνομικοί

Η Αστυνομία κατάφερε να συλλάβει ένα άτομο που επέβαινε στο ύποπτο όχημα, ενώ για αρκετή ώρα λόγω του τροχαίου δυστυχήματος τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου παρέμεινε κλειστό.

Η εικόνα-σοκ με τη μηχανή του άτυχου αστυνομικού

 
 

Το iefimerida.gr δημοσιεύει τη φωτογραφία με τη μηχανή στην οποία επέβαινε ο άτυχος αστυνομικός που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου