ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Πέθανε το διάσημο μοντέλο και επιχειρηματίας Λιάνα Εύα Αμούτζα: «Ήταν 9 μήνες σε κώμα, δεν είχε επαφή με το περιβάλλον» – Τι συνέβη με την υγεία της


Ανείπωτη είναι η θλίψη για τον χαμό του διάσημου μοντέλου και επιχειρηματία Λιάνα Εύα Αμούτζα, σε ηλικία 46 ετών. Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή την παραμονή των Χριστουγέννων λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

«Ο εγκέφαλος είχε υποστεί βλάβη, ποτέ δεν επικοινώνησε με το περιβάλλον» αποκαλύπτει ο αδερφός της 46χρονης

Όπως αποκάλυψε ο αδερφός της, η Λιάνα Εύα πριν από εννέα μήνες ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και υπέστη ανακοπή καρδιάς. Άμεσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ, αλλά το ασθενοφόρο καθυστέρησε να έρθει. Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο οι γιατροί κατάφεραν να την επανάφεραν, αλλά έκτοτε βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση επί 9 μήνες, καθώς είχε υποστεί μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.
 
 
Υπέστη ανακοπή καρδιάς, έμεινε σε κώμα 9 μήνες

«Ήταν ανακοπή καρδιάς και από εκεί και μετά ήταν 9 μήνες στο νοσοκομείο μέσα με εγκεφαλική δραστηριότητα «μηδέν», ας το πούμε έτσι. Έμεινε χωρίς οξυγόνο πάρα πολύ χρόνο. Άργησε πάρα πολύ να έρθει το ΕΚΑΒ. Έσβησε ξαφνικά, ένιωσε αδιαθεσία και απλώς την πρόδωσε η καρδιά. Επανάφεραν στην ουσία τα ζωτικά όργανα αλλά όχι τον εγκέφαλο. Ο εγκέφαλος είχε υποστεί βλάβη, ποτέ δεν επικοινώνησε με το περιβάλλον» αποκαλύπτει πρώτη φορά ο αδελφός της.

Η αλυσίδα με τα ινστιτούτα ομορφιάς στην Αττική, οι φωτογραφίσεις και τα video clip

Ο θάνατός της βύθισε στη θλίψη την οικογένεια, καθώς και ολόκληρη την κοινότητα του Βόλου. Οι αναρτήσεις στενών συγγενών και φίλων της κάνουν ακόμα πιο βαρύ το κλίμα.

Ήταν μία πανέμορφη γυναίκα, η οποία αγαπούσε τη ζωή, συνέδραμε τους φίλους της και ως επαγγελματίας είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει μία από τις πλέον γνωστές αλυσίδες με ινστιτούτα ομορφιάς στην Αττική.

«Θα σε αγαπώ πάντα»

«Κρατάω τις καλές στιγμές θα σε αγαπώ πάντα και θα θυμάμαι το χαμόγελο σου» έγραψε χαρακτηριστικά ένας από τους στενότερους φίλους της.

Η άτυχη γυναίκα που έγινε γνωστή ως μοντέλο και ιδιοκτήτρια αλυσίδας ινστιτούτων ομορφιάς έφυγε από τη ζωη την περασμένη Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου του 2023.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας ως μοντέλο, είχε πρωταγωνιστήσει σε video clip διαφόρων τραγουδιστών, μεταξύ των οποίων στο τραγούδι «Λόγω τιμής» του Θάνου Πετρέλη. 
 

Έκανε επίσης πολλά εξώφυλλα σε πολλά περιοδικά, όπως το Εlle.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου