ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Από τη Δυτική Μακεδονία ξεκινούν οι ενημερωτικές ημερίδες του ΥΜΑΘ για την τόνωση της εξαγωγικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων της Β. Ελλάδας

 Δείτε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Με στόχο την ενίσχυση της εξαγωγικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης

κ. Στάθης Κωνσταντινίδης και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων κ. Σίμος Διαμαντίδης, προχωρούν σε ενημερωτικές δράσεις στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Η πρώτη διοργανώνεται σήμερα  Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023, στην Κοζάνη, με τίτλο «Εξαγωγές στην πράξη για τις επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας». 

Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ), τα επιμελητήρια Δυτικής Μακεδονίας (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας) και θα φιλοξενηθεί στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας (Δημοκρατίας 27, Κοζάνη). Επίσης, θα συμμετέχει εκπρόσωπος της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων Enterprise Greece.


 
 

Η έναρξη είναι προγραμματισμένη στις 17.30 με σύντομους χαιρετισμούς που θα απευθύνουν ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Στάθης Κωσταντινίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Ιωάννης Μητλιάγκας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς κ. Μπάμπης Καραταγλίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σάββας Σαπαλίδης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γρεβενών κ. Νικόλαος Ράμμος.

Στις 17.45 θα ακολουθήσουν ομιλίες του Προέδρου του ΣΕΒΕ κ. Σίμου Διαμαντίδη και του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου του Συνδέσμου Εξαγωγέων κ. Παναγιώτη Χασάπη, με θέμα «Οδηγός για επιτυχημένες εξαγωγές, βήματα δικτύωσης και προοπτικές ανάπτυξης».

Στις 18.30 ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Εξαγωγικών Πιστώσεων Α.Ε. (Export Credit Greece s.a.), κ. Γρηγόρης Σταματόπουλος, θα μιλήσει για τις ασφαλείς εξαγωγές και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί διάλογος με το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου