ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Θετικότατος ο απολογισμός για την Εθνική μας Ομάδα Πυγμαχίας από την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! (εικόνες)

Ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας 4/12/2023 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας ΠαίδωνΚορασίδων στο Γιερεβάν της Αρμενίας. Η Εθνική μας Ομάδα κατόρθωσε για πρώτη φορά στην ιστορία της να αποσπάσει ένα ασημένιο μετάλλιο με την Γεωργοπούλου Μαρία, δύο χάλκινα μετάλλια με τον Φωτιάδη Εμμανουήλ και την Κάντζαρη Ουράνια και δύο Πέμπτες θέσεις με τους Κωνσταντινούδη Πέτρο και τον Γρεβενιώτη Τσεπίδη Αχιλλέα! 
Τα συναισθήματα για την Εθνική μας Αποστολή ανάμεικτα. Από την μια χαρά και ενθουσιασμός για τα πρώτα μετάλλια που έρχονται στην πατρίδα μας από μια τόσο υψηλού επιπέδου διοργάνωση τα οποία συνδιάστηκαν και με εξαιρετικές εμφανίσεις των Ελλήνων Πυγμάχων! 
Από την άλλη στον αντίποδα δυστυχώς η Εθνική μας Ομάδα υπήρξε αποδεκτής κραυγαλέων αδικιών, οι οποίες στέρησαν από τους αθλητές μας περισσότερες διακρίσεις στο βάθρο των νικητών και στην χώρα μας μετάλλια. 
Παρόλα αυτά το ταμείο της παρουσίας μας σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι κάτι παραπάνω από θετικό!  Το επίπεδο της Ελληνικής Πυγμαχίας έχει ανέβει! Αποτελεί πλέον μια υπολογίσιμη δύναμη! Το κλίμα στην ομάδα είναι μοναδικό και ίσως εκεί να βρίσκεται και το κλειδί της επιτυχίας! Η Αποστολή ενωμένη έδωσε μαθήματα συνεργασίας και ομαδικότητας! Οι αναμνήσεις αυτών των δύο εβδομάδων θα τους συντροφεύουν για μια ζωή! Το μόνο σίγουρο είναι πως η ανοδική πορεία της Ελληνικής Πυγμαχίας θα έχει συνέχεια!

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου