ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Ποια είναι τα πιο ζημιάρικα αυτοκίνητα -Νέα έρευνα αποκαλύπτει


Μια νέα έρευνα του Consumer Report ανατρέπει τα όσα μπορεί να πιστεύαμε μέχρι σήμερα τοποθετώντας μια νέα κατηγορία οχημάτων στην κορυφή της λίστας με τα πιο ζημιάρικα αυτοκίνητα.Η αξιοπιστία αποτελεί έναν εξαιρετικά κρίσιμο τομέα, ο οποίος καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τόσο την επιλογή του αυτοκινήτου όσο και την αρμονική συμβίωση μας με αυτό από τη στιγμή που θα το αποκτήσουμε.

Κάθε έρευνα, λοιπόν, που αφορά την αξιοπιστία των αυτοκινήτων αποκτά τη δική της αξίας, πόσο μάλλον όταν αφορά ολόκληρες κατηγορίες οχημάτων και όχι μεμονωμένα μοντέλα ή κατασκευαστές.


Στην προκειμένη περίπτωση, η ετήσια έρευνα του Consumer Report ανέδειξε τους νικητές και τους χαμένους στον τομέα της αξιοπιστίας, συγκρίνοντας κατηγορίες οχημάτων με διαφορετικά συστήματα κίνησης.

Μάλιστα η μεγάλη είδηση δεν προκύπτει από την κορυφή της σχετικής λίστας αλλά από τη… βάση, όπου συναντά κανείς εκείνους τους τύπους αυτοκινήτων με τη χειρότερη αξιοπιστία.



Το 2023, το Consumer Report επέλεξε να επικεντρωθεί σε 20 διαφορετικούς τομείς, συγκεντρώνοντας δεδομένα από 330.000 ιδιοκτήτες οχημάτων με κατασκευαστική ηλικία 23 ετών και μικρότερη.

 

 
 
 

Ανάμεσα σε αυτά τα αυτοκίνητα, τα πιο ζημιάρικα αναδείχθηκαν τα plug-in υβριδικά τα οποία παρουσιάζουν αυξημένα κατά 146% προβλήματα σε σχέση με τα οχήματα συμβατικής τεχνολογίας.




Στο κόκκινο, ωστόσο, εξακολουθούν να βρίσκονται και τα ηλεκτροκίνητα οχήματα, καθώς ο αριθμός των ζημιών που παρουσιάζουν είναι κατά 76% μεγαλύτερος σε σχέση με τα συμβατικά οχήματα.

Τον τίτλο των πιο αξιόπιστων αυτοκινήτων κατέκτησαν τα υβριδικά οχήματα (self charging), τα οποία σύμφωνα με την έρευνα του Consumer Report παρουσιάζουν κατά 26% λιγότερες βλάβες σε σχέση με τα συμβατικά τετράτροχα.

Σε ό,τι αφορά στους κατασκευαστές, στις δύο πρώτες θέσεις συναντάμε τη Lexus και την Toyota, ενώ στην τελευταία τις προτάσεις της Chrysler.

carandmotor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου