ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Ρέππας/Παπαθανασίου – Ρήγας/Αποστόλου: Σε ποια κανάλια πηγαίνουν και τι ετοιμάζουν;


Αποκλειστικό ρεπορτάζ για τα δύο πιο επιτυχημένα συγγραφικά «δίδυμα» της τηλεόρασης φιλοξένησε το TiVi Σίριαλ. Ο λόγος για τον Μιχάλη Ρέππα και

Θανάση Παπαθανασίου και τους Αλέξανδρο Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου.


 
 

Είναι οι άνθρωποι πίσω από σειρές που έχουν γράψει με χρυσό τις σελίδες της τηλεοπτικής ιστορίας.

Στον Alpha Ρέππας – Παπαθανασίου

Οι Ρέππας – Παπαθανασίου συνεχίζουν να συνεργάζονται και έκαναν τηλεοπτικό comeback στο Μega με τους Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα και το Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού προστέθηκαν πρόσφατα στο δυναμικό του Alpha που συνεχίζει να επενδύει στη μυθοπλασία, η οποία φέτος απέδωσε τα μέγιστα στο κανάλι.

Τι ετοιμάζουν λοιπόν για τον Alpha; Όπως έχουν πει σε πολλές συνεντεύξεις τους, το να αναβιώσουν κάποια από τις παλιές τους σειρές (όπως οι Τρεις Χάριτες) δεν είναι ούτε στα πλάνα τους ούτε επιθυμία τους.

Ο Μιχάλης Ρέππας είχε ξεκαθαρίσει στο Καλύτερα Αργά μόλις τον Οκτώβρη ότι «Δεν υπάρχει λόγος να γίνει remake για τις Τρεις Χάριτες και η απουσία της Μίνας (Αδαμάκη) το κάνει ακόμα χειρότερο. Έχουμε έναν φόβο εγώ και ο Θανάσης (Παπαθανασίου), είναι όπως στον έρωτα. Έκατσε κάτι πολύ όμορφα,δεν είναι σίγουρο ότι θα ξανακάτσει ακόμα κι αν μαζευτούν οι ίδιοι συντελεστές».

Όπως αναφέρει το περιοδικό, ετοιμάζουν νέα σειρά για το κανάλι για την οποία φέρεται να έχουν «κλείσει» η Βίκυ Σταυροπούλου και η Μαρία Λεκάκη και η οποία θα προβάλλεται το πολύ δύο φορές την εβδομάδα.

Στο Mega Ρήγας – Αποστόλου

Το δεύτερο μεγάλο τηλεοπτικό «δίδυμο», ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου είχαν χωρίσει για αρκετά χρόνια τα «τσανάκια» τους με τελευταία τους συνεργασία το Κόκκινο Δωμάτιο το 2005. Το 2020 όμως ξανασυναντήθηκαν συγγραφικά για να δημιουργήσουν την εξαιρετική Τούρτα της μαμάς.


 
 

«Χαθήκαμε για λίγο, είχαμε και κάποια ενδοοικογενειακά. Βρεθήκαμε μετά από 5 χρόνια και ήταν σαν να είχαμε βρεθεί την προηγούμενη μέρα» είχε πει το 2022 ο Δημήτρης Αποστόλου στη Super Κατερίνα.

Στο ενδιάμεσο, ο Αλέξανδρος Ρήγας δημιούργησε το 2009 για το Μega το Η οικογένεια βλάπτει. Ο Δημήτρης Αποστόλου για ένα διάστημα δεν έκανε καν τηλεόραση αλλά επανήλθε δυναμικά και υπογράφει το σενάριο του εξαιρετικά επιτυχημένου Έρωτα φυγά.

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ επιστρέφουν στο Mega για να επαναφέρουν το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» μια σειρά που κόπηκε αναίτια και άδοξα και όπως έχει πει ο Δημήτρης Αποστόλου τους άφησε ένα μεγάλο «τραύμα».

Προφανώς εάν το remake δεν υλοποιηθεί, θα πρέπει να αναμένουμε κάποια άλλη πρωτότυπη κωμική σειρά.

znews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου