ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον αστυνομικό που τραυματίστηκε στα επεισόδια

 

Συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του ο αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα το βράδυ της Πέμπτης

(07/12), στη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη.

Ο 31χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας και σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν παραμένει σε καταστολή και διασωληνωμένος.

Οπως αναφέρεται: «Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες  δόσεις  αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων.

Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος».

 
 

Μάχη για τη ζωή του

Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός υπεβλήθη ήδη σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

 Ιδιαίτερα θετική είναι η ανταπόκριση του κόσμου να δώσει αίμα για τον 31χρονο.

Όπως έχει γίνει γνωστό, κατά τη διάρκεια της πρώτης επέμβασης στην οποία υπεβλήθη εσπευσμένα την Πέμπτη του αφαιρέθηκε βολίδα πέντε εκατοστών, καθώς επίσης και θραύσματα.

Χθες το πρωί «οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυϊκών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση».

Σύμφωνα με τους γιατρούς, αν ο 31χρονος αστυνομικός δεν είχε μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο, δεν θα είχε ελπίδες. Να σημειωθεί ότι το Γενικό Νίκαιας δεν εφημέρευε, ωστόσο άνοιξε τις πύλες του εκτάκτως για να περιθάλψει τον τραυματία αστυνομικό.

Οι συγγενείς του 31χρονου αλλά και οι συνάδελφοί του είναι στο πλευρό του και περιμένουν ένα θετικό μήνυμα για την εξέλιξη της υγείας του.

Μάλιστα ιδιαίτερα θετική είναι η ανταπόκριση του κόσμου να δώσει αίμα για τον 31χρονο


in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου