ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Η λίστα με τις πιο «ανοιχτές» σεξουαλικά χώρες: Η θέση της Ελλάδας - Πού κερδίζει η Τουρκία


Ποιες είναι οι πιο απελευθερωμένες σεξουαλικά χώρες σύμφωνα με το NapLab. Η θέση της Ελλάδας και η κατηγορία που «κερδίζει» η Τουρκία.

Παγκόσμιο Δείκτη Ακολασίας» δημιούργησε και δημοσιοποίησε η ομάδα του NapLab, η ιστοσελίδα που ειδικεύεται σε ζητήματα ύπνου, κρεβατιών, στρωμάτων και σε γενικές γραμμές σε οτιδήποτε συμβαίνει σε αυτά.


Η λίστα βασίστηκε σε πρόσφατη μελέτη για τη σεξουαλική ζωή των πολιτών, σε αρκετές χώρες του πλανήτη και ως εκ τούτου προέκυψε, σύμφωνα με τους συντάκτες του θέματος, ποιες χώρες είναι οι πιο απελευθερωμένες σεξουαλικά και που βρίσκονται οι πιο καταπιεσμένοι (στον συγκεκριμένο τομέα) λαοί.

Ο «Παγκόσμιος Δείκτης Ακολασίας» αξιολογεί το επίπεδο σεξουαλικής ζωής σε 45 χώρες, έπειτα από ανάλυση σημαντικών παραγόντων. Κάθε χώρα βαθμολογήθηκε για καθέναν από αυτούς τους παράγοντες, με τους συνολικούς πόντους να αντικατοπτρίζουν «το επίπεδο ασυδοσίας μεταξύ του πληθυσμού της», όπως αναφέρει χιουμοριστικά το NapLab.


Ποιοι παράγοντες ελήφθησαν υπόψη για να καθορίσουν τις πιο «σεξουαλικές χώρες»;

Η ομάδα του NapLab έλαβε υπόψη τη μέση ηλικία που οι κάτοικοι της χώρας έκαναν για πρώτη φορά σεξ, τον μέσο αριθμό σεξουαλικών συντρόφων, το ποσοστό ΣΜΝ (Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων) και το ποσοστό του πληθυσμού που βρίσκει ηθικά αποδεκτό το προγαμιαίο σεξ μεταξύ ενηλίκων. Οι πρόσθετοι παράγοντες που εξετάστηκαν ήταν εάν η πορνεία είναι νόμιμη, ή τουλάχιστον εν μέρει νόμιμη, και εάν το προγαμιαίο σεξ είναι παράνομο για τους πολίτες της χώρας.
Ποια χώρα είναι πρώτη

Η πιο σεξουαλικά απελευθερωμένη χώρα στον κόσμο είναι, σύμφωνα με τη μελέτη η Αυστραλία. Οι Αυστραλοί έχουν κατά μέσο όρο 13,3 σεξουαλικούς συντρόφους. Όταν ερωτήθηκαν για το εάν το προγαμιαίο σεξ μεταξύ ενηλίκων είναι ηθικά λάθος ή σωστό, το 81% των Αυστραλών είπε ότι είναι, είτε ηθικά αποδεκτό είτε δεν είναι καθόλου ηθικό ζήτημα.

 
 


Επίσης, οι Αυστραλοί φαίνεται ότι κάνουν ασφαλές σεξ, καθώς τα συνολικά κρούσματα με ΣΜΝ στη χώρα ήταν μόλις 14.454 περιπτώσεις ανά 100.000 άτομα.

Ελλάδα και Τουρκία

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην 3η θέση της λίστας, πίσω από τη 2η Βραζιλία. Όπως σημειώνεται, κατά μέσο όρο οι κάτοικοι της Ελλάδας κάνουν για πρώτη φορά σεξ 18,1 ετών και έχουν στη ζωή τους 10,1 συντρόφους. Ανά 100.000 Έλληνες, από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα πάσχουν 11.458, ενώ το 86% είπε ότι το προγαμιαίο σεξ είναι είτε ηθικά αποδεκτό, είτε δεν είναι καθόλου ηθικό ζήτημα.


Τι συμβαίνει στην Τουρκία; Η γειτονική χώρα βρίσκεται μεν πίσω από την Ελλάδα, στη συνολική κατάταξη, καθώς είναι 21η, ωστόσο έχει μια σημαντική πρωτιά, στο σύνολο όλων των εξεταζόμενων χωρών.

Ο λόγος για των αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων, καθώς σύμφωνα με το NapLab, οι Τούρκοι έχουν κατά μέσο όρο 14,5 στη ζωή τους.Η κατάταξη των χωρών


Οι 10 πιο απελευθερωμένες σεξουαλικά χώρεςΑυστραλία
Βραζιλία
Ελλάδα
Χιλή
Νέα Ζηλανδία
Γερμανία
Ιταλία
Ελβετία
Ταϊλάνδη
Νότια Αφρική

Στον αντίποδα, οι λιγότερο σεξουαλικά απελευθερωμένη χώρα είναι η Ινδία, που βρέθηκε να έχει όχι μόνο τη δεύτερη υψηλότερη μέση ηλικία που οι κάτοικοί της κάνουν για πρώτη φορά σεξ (22,9), αλλά και τους λιγότερους σεξουαλικούς συντρόφους στον κόσμο, με μέσο όρο 3.

Οι 10 λιγότερο σεξουαλικά απελευθερωμένες χώρες
Ινδία
Κίνα
Ινδονησία
Μαλαισία
Βιετνάμ
Νιγηρία
Χονγκ Κονγκ
Νότια Κορέα
Ταϊβάν
Κροατία

Η χώρα στην οποία οι κάτοικοί της έχουν τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας, όταν κάνουν για πρώτη φορά σεξ, είναι η Ισλανδία, με 15,6 έτη. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ινδονησία μόλις το 2% θεωρεί ότι είναι ηθικά αποδεκτό το προγαμιαίο σεξ.

reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου