ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Τα πράγματα που οι γυναίκες με μεγάλο στήθος θα ήθελαν να γνωρίζεις Τα πράγματα είναι δυσκολότερα απ' όσο τελικά φαντάζόμασταν.

 

Το γεγονός ότι είναι πιο μεγάλο δε σημαίνει ότι τις ερεθίζει περισσότερο.

Πολλές φορές, το μεγαλύτερο στήθος είναι λιγότερο ευαίσθητο από το μικρό και υπάρχουν κι άλλα μέρη του σώματος που αποτελούν ερωτογενείς ζώνες. Αρκεί να υπάρχει όρεξη για εξερεύνηση.


Δεν έχουν όλα τα μεγάλα στήθη και μεγάλες θηλές. Μερικά έχουν, μερικά όχι. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να κρύψεις την έκπληξη σου ό,τι κι αν δεις.


Θα συναντήσεις μερικές γυναίκες που θα έχουν μεγαλύτερη εμμονή με αυτά απ'ότι άντρες. Το μεγάλο γυναικείο στήθος ανέκαθεν ήταν είναι και θα είναι το απόλυτο "χάζι" των αντρών, αλλά υπάρχουν γυναίκες των οποίων το ενδιαφέρον κεντρίζεται πολύ περισσότερο από αυτό απ'όσο θα περίμενες.


Τις περισσότερες φορές, το πιάσιμο του στήθους δεν είναι τρόπος σαγήνευσης, αλλά απλώς μία κίνηση για να βολευτούν καλύτερα μέσα στο σουτιέν. Τι κι αν βρίσκονται σε δημόσιο χώρο γεμάτο κόσμο, το να περνάς μία ολόκληρη μέρα σε ένα σουτιέν με σύρμα σε αναγκάζει να κάνεις κάποιες διαρρυθμιστικές κινήσεις.


Στις καλοκαιρινές διακοπές, το μαύρισμα θα είναι πάντα πιο έντονο στο μπροστινό μέρος απ' ότι στο πίσω. Είναι ξεκάθαρα θέμα άνεσης κατά το ξάπλωμα στην ξαπλώστρα ή στην άμμο.


Ναι, το τρέξιμο είναι αντικειμενικά πιο δύσκολο γι'αυτές.


Μην αρχίσεις να κάνεις ύποπτες υποθέσεις αν τις δεις να παίζουν με αυτά. Όπως πιθανότατα ήδη ξέρεις, τα μεγάλα στήθη θυμίζουν άνετες, ζεστές κουβέρτες, οπότε αν τη δεις να ξεκουράζει τα χέρια της κάπου εκεί ανάμεσα την ώρα που κάθεται στον καναπέ και βλέπει τηλεόραση, είναι απλά γιατί η αίσθηση είναι μοναδική.


Κάποια στιγμή, θα νιώσεις την ανάγκη να φορέσεις τα σουτιέν τους στο κεφάλι σου. Χωρίς λόγο, απλά θα το κάνεις.



 

 

Τα παράπονα για το ότι συγκεκριμένα στυλ μπλουζών και φορεμάτων δεν τους κάνουν είναι συχνά.


Πρόσεχε όταν τους αγοράζεις εσώρουχα. Το σύρμα στο κάτω μέρος είναι αδιαπραγμάτευτη ανάγκη, τα μεγέθη διαφέρουν κατά πολύ από μαγαζί σε μαγαζί, και το διπλό D δεν είναι όσο μεγάλο νομίζεις.


Ξέρουν πόσο ωραία φαίνονται και πόσο τυχερές είναι που τα έχουν, αλλά προσπάθησε να δώσεις προσοχή σε άλλα πράγματα. Η εξυπνάδα, τα ενδιαφέροντα και το χιούμορ είναι εξίσου καλές αφορμές για κοπλιμέντα.


Μην αντιδράσεις με τρόμο αν ποτέ σου αναφέρουν (ή σου δείξουν) το σουτιέν που τα κάνει να φαίνονται μικρότερα. Όπως και να το κάνουμε, μερικές μπλούζες ΠΡΕΠΕΙ να φορεθούν και η βιομηχανία μόδας δε φαίνεται να ενδιαφέρεται και να προνοεί για τις προικισμένες γυναίκες.


Θα βρεις πολλά πεταμένα σουτιέν στο σαλόνι. Το να βγάζεις το σουτιέν σου με το που μπεις στο σπίτι και ξαπλώσεις στον καναπέ είναι μία απόλαυση που μόνο οι γυναίκες καταλαβαίνουν.


gr.askmen.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου