ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Φάρμα – Τελικός: Μεγάλος νικητής ο Κοζανίτης Γιώργος Γιαννακίδης

 

Το ταξίδι στη Φάρμα έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Πέμπτης (21/12), μετά από 3 ολόκληρους μήνες διαβίωσης και

επιβίωσης στο αγρόκτημα του παιχνιδιού. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκε στον αχυρώνα όλους τους φετινούς συμμετέχοντες και μοιράστηκε μαζί τους τις αναμνήσεις, τις δύσκολες αλλά και τις χαρούμενες στιγμές που πέρασαν εκεί.

Τα πειράγματα, οι συγκινήσεις, τα γέλια αλλά και οι εκπλήξεις δεν έλειψαν από την επανένωση των παικτών στη Φάρμα λίγο πριν ξεκινήσει η σειρά των 7 συνολικά δοκιμασιών από τις οποίες κλήθηκαν να περάσουν οι δύο φιναλίστ. Ο Αλέξανδρος Τέλλιος και ο Γιώργος Γιαννακίδης έβαλαν τα δυνατά τους και κονταροχτυπήθηκαν στον αχυρώνα για μία τελευταία φορά, έχοντας το βλέμμα τους στραμμένο στο τρόπαιο και τις 50.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το zappit, η πρώτη δοκιμασία ήταν εκείνη του ζυγού, όπου οι δύο παίκτες κλήθηκαν να σηκώσουν στο σβέρκο τους την ξύλινη δοκό με τα βαρίδια. Νικητής στην πρώτη δοκιμασία ήταν ο Αλέξανδρος Τέλλιος, ανοίγοντας το σκορ στη Φάρμα υπέρ του με 1-0. Ακολούθησαν οι δοκιμασίες «Ράγες», «Σφεντόνα», «Καλάθι» και «Γαϊτανάκι», στις οποίες οι νίκες πήγαιναν διαδοχικά στους δύο φιναλίστ φτάνοντας στο 2-3 υπέρ του Γιώργου Γιαννακίδη.
 
 

Πέμπτη δοκιμασία ήταν εκείνη με τους κορμούς και τις αχυρόμπαλες, όπου ο Γιώργος Γιαννακίδης κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του και να αφήσει τον αντίπαλό του πίσω, κάνοντας το 4-2. Ο 32χρονος αγρότης από την Κοζάνη δεν έδωσε περιθώριο απάντησης και αναδείχθηκε με αυτόν τον τρόπο ο μεγάλος νικητής στη Φάρμα!

Ο Γιώργος Γιαννακίδης με δάκρυα στα μάτια αφιέρωσε τη σπουδαία του νίκη στην οικογένειά του και στον γιο που αναμένεται να φέρει στον κόσμο τους επόμενους μήνες η σύζυγός του. Μάλιστα, ο νικητής του παιχνιδιού έμαθε live στον χθεσινό ημιτελικό από τις δύο μικρές του κόρες πως πρόκειται να γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς, ξεσπώντας σε δάκρυα.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Φάρμας


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου