ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Τοπικός, μαθητικός, πειραματικός διαγωνισμός Φυσικών Επιστημών, με συμμετοχή μαθητικών ομάδων των Α΄ και Β΄ τάξεων Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων..

 Το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) Γρεβενών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών διοργάνωσε την Τετάρτη, 20-12-2023

τον τοπικό, μαθητικό, πειραματικό διαγωνισμό Φυσικών Επιστημών, με συμμετοχή μαθητικών ομάδων των Α΄ και Β΄ τάξεων Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά τρεις ομάδες, εκ των οποίων δύο (02) ομάδες του 2ου ΓΕΛ Γρεβενών και μία (01) του 1ου ΓΕΛ Γρεβενών. Οι ομάδες εκτέλεσαν πειραματικές δοκιμασίες στη Φυσική, Βιολογία και Χημεία. 

Την πρώτη θέση κατέλαβε η μία ομάδα του 2ου ΓΕΛ Γρεβενών, η οποία θα διαγωνισθεί με τις μαθητικές ομάδες που προκρίθηκαν από τους τοπικούς Διαγωνισμούς των  Ε.Κ.Φ.Ε. της Βόρειας Ελλάδας στην τελική φάση του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη, στις 27 Ιανουαρίου 2024. 

            Η τριμελής ομάδα μαθητών η οποία θα διακριθεί στον τελικό διαγωνισμό θα συμμετάσχει στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών (European Olympiad of Experimental Science EOES 2024), η οποία θα διεξαχθεί από τις 7 μέχρι 14 Απριλίου του 2024, στο Λουξεμβούργο, με ευθύνη και συντονισμό της ΠΑΝ.Ε.Κ.Φ.Ε. 

 
>

Συγχαίρουμε θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό για το ζήλο και τη μεθοδικότητα που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας. 

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους/τις εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσής μας για την εθελοντική τους συμμετοχή και τη σημαντική συμβολή τους στην πραγματοποίηση του διαγωνισμού.

                                       

                                              Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου