ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Ευχαριστήριο για την σύμβαση κατασκευής των Εργατικών Κατοικιών Κυρακαλής

Υπογράφηκε την Τετάρτη 6/12/2023 η σύμβαση κατασκευής των Εργατικών Κατοικιών Κυρακαλής , από τον Διοικητή της ΔΥΠΑ κ. Πρωτοψάλτη, με τον συντοπίτη μας εργολάβο κ. Κόκκινο. 


Από την πλευρά μας, σαν Εργατικό Κέντρο Γρεβενών, νιώθουμε δικαιωμένοι για την υπογραφή της σύμβασης ,διότι καρποφόρησαν οι προσπάθειές και ο αγώνας μας όλα αυτά τα χρόνια για τις αμέτρητες επισκέψεις στην Αθήνα , αλλά και για την ανάθεση της κατασκευής σε Γρεβενιώτη Εργολάβο.
 
 
Διατηρώντας πάντα τις επιφυλάξεις μας , διότι δεν είναι ο πρώτος ούτε ο δεύτερος εργολάβος που δεν αναλαμβάνει την εκτέλεση του έργου. 

Από την πλευρά μας Ευχαριστούμε τον Υπουργό κ. Άδωνη Γεωργιάδη για το ενδιαφέρον του , τον Διοικητή της ΔΥΠΑ κ. Πρωτοψάλτη και ιδιαίτερα τον Βουλευτή μας κ. Ιωάννη Γιάτσο ,για τις προσπάθειές που κατέβαλλε από τους πρώτους μήνες της θητείας του, τηρώντας την υπόσχεσή του ότι θα θέσει σε προτεραιότητα το αίτημα που ταλαιπωρούσε χρόνια τους δικαιούχους ,όντας ακόμη ως υποψήφιος βουλευτής τότε .
 
 
Εμείς θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για το τελείωμα των εργατικών κατοικιών αλλά και για την εγκατάσταση των κληρούχων δικαιούχων, που από το έτος 2008 θα έπρεπε να κατοικούν στις κατοικίες τους.
 

Για την Διοίκηση
Ο πρόεδρος
Λάζαρος Χαραλαμπίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου