ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Τρία τροχαία με τρεις νεκρούς μέσα σε λίγες ώρες – Σε ποιες περιοχές


Κάθε χρόνο χάνονται από τροχαία δυστυχήματα γύρω στους 650 συνανθρώπους. Αν προστεθούν δε, οι 700 παραπληγικοί που αφήνουν πίσω τους οι συγκρούσεις μεταξύ των οχημάτων, οι παρασύρσεις και οι 1.500 ελαφρά τραυματισμένοι, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος του προβλήματος για την Ελλάδα.

 
 

Απόδειξη αποτελεί το γεγονός, ότι μέσα σε 24 ώρες, σημειώθηκαν τρία τραγικά τροχαία δυστυχήματα στις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας, του Πόρτο Ράφτη και του Περιστερίου, με τραγικό απολογισμό τρεις νεκρούς. Σημειώνεται ότι ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Λεωφόρο Ποσειδώνος με τον οδηγό να ανασύρεται από το αμάξι ελαφρά τραυματισμένος.

Πώς έγιναν τα δυστυχήματα

Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε την Πέμπτη στις 21:00 το βράδυ επί της Δεκελείας στη Ν. Φιλαδέλφεια. Όλα άρχισαν όταν μηχανή που οδηγούσε 49χρονος εξετράπη της πορείας της επί της λεωφόρου Δεκελείας, στην Νέα Φιλαδέλφεια, συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός.

Στην συνέχεια, ο οδηγός μεταφέρθηκε στην κλινική Παμακάριστος. Το δίκυκλο κινούνταν στο ρεύμα από Αθήνα προς Μεταμόρφωση ενώ το λεωφορείο από Μεταμόρφωση προς Αθήνα.


Μέσα σε λίγες ώρες τρία άτομα έχασαν την ζωή τους στην άσφαλτο

Νεκρή 55χρονη γυναίκα σε τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη

Λιγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, στο Πόρτο Ράφτη, στο 33,5 χλμ προς Μαρκόπουλο μπροστά στην επιχείρηση φάρμα Σαΐτης, ένα ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 55χρονη γυναίκα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.

Στην συνέχεια, με την βοήθεια του ΕΚΑΒ, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με τις αισθήσεις της και παρότι ο τραυματισμός της δεν έδειχνε σοβαρός, κατέληξε δυχτυχώς τις πρωινές ώρες.

Σύγκρουση μηχανών στο Περιστέρι
 
 


Τέλος, το τρίτο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις τρεις τα ξημερώματα, της Παρασκευής στο Περιστέρι, στην οδό Αγίου Ιεροθέου. Όλα ξεκίνησαν όταν δύο μοτοσυκλέτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να μεταφερθούν τραυματίες οι αναβάτες στο νοσοκομείο.

Λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα ο ένας από αυτούς δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή. Προανάκριση διεξάγει η αστυνομία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου