ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Σωφρονιστική υπάλληλος έκανε τηλεφωνικό σεξ με κρατούμενο, αλλά την έκαναν «τσακωτή»


Love story αναπτύχθηκε μέσα στις φυλακές ανάμεσα σε μια σωφρονιστική υπάλληλο και έναν κρατούμενο..

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ουαλία όταν έγινε γνωστό πως σωφρονιστική υπάλληλος έκανε τηλεφωνικό σεξ με κρατούμενο που γνώρισε στη φυλακή Parc.

Η 26χρονη Ruth Shmylo κατηγορείται ότι ανέπτυξε «ιδιαίτερη» σχέση με ένα κρατούμενο των φυλακών μεταξύ Αυγούστου 2020 και Απριλίου 2021.

Η πεντάμηνη σχέση αποκαλύφθηκε μετά τη μετακίνηση του κρατουμένου από τη φυλακή της κατηγορίας Β στη φυλακή HMP Manchester και την καταγραφή των τηλεφωνικών τους συνδιαλέξεων.

Ο κρατούμενος, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή, είχε δώσει έναν αριθμό κινητού στη Shmylo σε ένα χαρτί και εκείνη του τηλεφώνησε σε αυτό για συνομιλίες «εφηβικού» στυλ, ειπώθηκε στη δίκη της στο Δικαστήριο του Κάρντιφ.

Ο εισαγγελέας Matthew Cobbe δήλωσε ότι θα έπρεπε να είχε καταγγείλει τον κρατούμενο στους υπαλλήλους της φυλακής επειδή είχε μυστικό τηλέφωνο πίσω από τα κάγκελα, αλλά αντ' αυτού επέλεξε να του τηλεφωνεί. Είπε ότι ο κρατούμενος επικοινωνούσε με τη Shmylo «καθημερινά», έκανε τηλεφωνικό σεξ μαζί της και την αποκαλούσε «κυρία» του.

Ο κρατούμενος επικοινώνησε με την πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο στα γενέθλιά της, της ευχήθηκε «χρόνια πολλά πριγκίπισσα» και κανόνισε να συναντηθεί μαζί της η μητέρα του, ακούστηκε στο δικαστήριο. Η Shmylo ισχυρίστηκε ότι ο κρατούμενος επικοινωνούσε μαζί της «σχεδόν κάθε μέρα».

Η δίκη συνεχίζεται...

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου