ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Ζει την απόλυτη καψούρα: Η Δανάη Μπάρκα ερωτευμένη με τον πρώην της Κατερίνας Καινούργιου


Τι γίνεται τελικά ανάμεσα στην Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη; «Φως» στη σχέση αυτή θέλησαν να ρίξουν σήμερα το πρωί 23/12/2023 μέσα από την εκπομπή «Γειά σου».Αφορμή για να ανοίξει αυτή η συζήτηση στάθηκε η κοινή έξοδος που φαίνεται να είχε πριν μερικές ημέρες η παρουσιάστρια με τον επιχειρηματία, μιας και οι δυο τους έκαναν ταυτόχρονα αναρτήσεις από το ίδιο σημείο, και την επόμενη ημέρα η Δανάη Μπάρκα εμφανίστηκε στην εκπομπή της με αρκετά ανεβασμένη διάθεση να τραγουδά, «έρωτα θέλει η ζωή, έρωτα θέλει».



 
 

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας που λίγες εβδομάδες πριν είχε αποκαλύψει ότι είχε δει τον Φίλιππο Τσαγκρίδη σε βραδινή έξοδο με παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης.

«Η Δανάη Μπάρκα ήταν αυτή η παρουσιάστρια, αλλά δε το είπα εγώ το όνομα, η Κατερίνα Καινούργιου το είπε πρώτη. Έχω κι άλλο ρεπορτάζ από εκείνο το βράδυ, αλλά δε θα το πω στον αέρα. Μίλησα με τη Δανάη Μπάρκα εκείνο το βράδυ, αλλά αυτό που μου είπε δε μπορώ να το πω στον αέρα» είπε ο δημοσιογράφος.


Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος έδωσε και το παρασκήνιο της νέας κοινής εξόδου της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη λέγοντας πως βρέθηκαν σε ένα κάλεσμα που έκανε ο Βασίλης Καλίδης για τα γενέθλιά του, στο οποίο πήγαν μαζί, πέρασαν πολύ ωραία, ήταν κοντά και υπήρχε χημεία αλλά δεν άφησαν να εννοηθεί ότι είναι μαζί όσοι τους είδαν.

«Δε ξέρω αν κάποιος θέλει να αφήνει να αιωρείται αυτό το σενάριο αλλά αυτοί που τους είδαν δεν επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει κάτι ερωτικό» είπε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Ισίδωρος Φίκαρης που έδωσε τις δικές του πληροφορίες από το περιβάλλον του επιχειρηματία.

«Εγώ επειδή έχουμε κοινές παρέες με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη ρώτησα και έμαθα αν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους και μου το πολύ κοντινό φιλικό του περιβάλλον μου το διαψεύδει» είπε ο δημοσιογράφος.

«Εγώ θυμάμαι και σκέφτομαι ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο στις φημολογούμενες σχέσεις της Δανάης. Θυμάμαι μια ανάρτηση που είχε κάνει για τον Νίνο όταν είχε ακουστεί ότι είχε σχέση μαζί του. Θυμάμαι μετά μια ανάρτηση για τον Απόστολο Ρουβά. Μετά με τον Τίμο Ζαχαράτο και μετά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Γενικά υπάρχει ένα μοτίβο, ότι η Δανάη υποτίθεται ότι είναι σε σχέση με κάποιους ανθρώπους, που δε ξέρω πως βγαίνουν. Αυτά τα συγκεκριμένα αποδεδειγμένα δεν ίσχυαν» είπε τέλος ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.


diaforetiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου