ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Δήμος Γρεβενών: Σε πανηγυρικό κλίμα η τελετή ορκωμοσίας των Δοκίμων Αστυφυλάκων παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Δασταμάνη (εικόνες)

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ, παρουσία, μεταξύ άλλων, του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, του

Βουλευτή Γρεβενών Ιωάννη Γιάτσιου, του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Σπύρου Διόγκαρη, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου 2023, η τελετή ορκωμοσίας των Δοκίμων Αστυφυλάκων στη Σχολή Αστυφυλάκων Γρεβενών, η οποία μετά από 11 χρόνια αναστολής, επαναλειτουργεί και πάλι.

Δείτε και:  Grevena TV || Ορκωμοσία Δοκίμων Αστυνομικών στα Γρεβενά (εικόνες + video)


 
 

 
 

Από την πλευρά του ο κ. Δασταμάνης, αφού ευχήθηκε στους ορκισθέντες καλή σταδιοδρομία και καλή διαμονή στα Γρεβενά, ευχαρίστησε θερμά όλους τους φορείς που συνέδραμαν στην επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον πρώην Γενικό Γραμματέα Δημοσίας Τάξης Κωνσταντίνο Τσουβάλα και στις καθοριστικές του ενέργειες, για την ικανοποίηση ενός δίκαιου και διαχρονικού αιτήματος της τοπικής μας κοινωνίας.     

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου