ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΣΚΑΤΗΣ (εικόνες)

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα, στα πλαίσια της εκτέλεσης του έργου

«Δράσεις για την βελτίωση της αγροτικής οδοποιϊας [βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις]» του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»,

συνολικού προϋπολογισμού 868.000,00 ευρώ,  η ασφαλτόστρωση τριών  αγροτικών δρόμων που βρίσκονται στην κτηματική περιφέρεια του οικισμού της Δεσκάτης, του Δήμου μας και ειδικότερα:   α] από τον «Αϊ Λιά» μέχρι τη διασταύρωση προς «Βλαχόστρατα», β] στο  «Μέλοβο», από το σημείο όπου βρίσκεται η αρχαιότερη βαλανιδιά της Ευρώπης, μέχρι την εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου και γ]  από τον στάβλο του Οικονόμου μέχρι την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου. 

     Επίσης, στο στάδιο της δημοπράτησης [καταληκτική ημερομηνία η 28-12-2023], βρίσκεται  το έργο με τίτλο: «Βελτίωση βατότητας αγροτικών οδών της Δ.Ε. Δεσκάτης του Δήμου Δεσκάτης»,  επίσης του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»,  συνολικού προϋπολογισμού 1.615.000,00  ευρώ, όπου το φυσικό αντικείμενο του έργου προβλέπει τη βελτίωση της βατότητας αγροτικών δρόμων της δημοτικής ενότητας Δεσκάτης, συνολικού μήκους 13,5 χιλιομέτρων περίπου. Οι προς κατασκευή δρόμοι είναι: α] ο δρόμος «Ριζού – Οξυάς, β] ο δρόμος προς «Πρόδρομο», γ] ο δρόμος προς εγκαταστάσεις «Λάμαρη», δ] ο δρόμος «Σφαγεία – Παλιογκορτσιά», ε] ο δρόμος «Σφαγεία προς Λάη», και στ] ο δρόμος προς φράγμα «Βουτανά».  
 

 

    Τέλος, ολοκληρώνεται  η προεργασία [αιτήματα, καταγραφή, συλλογή αδειών λειτουργίας, κλπ.]   για όλες  τις σταβλικές εγκαταστάσεις που υπάρχουν στο Δήμο Δεσκάτης και είναι σε λειτουργία,  προκειμένου να ασφαλτοστρωθούν οι δρόμοι που οδηγούν σ’ αυτές, από το αντίστοιχο πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. 




  Γραφείο Τύπου Δημάρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου