ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Βίντεο αφιέρωμα και συνέντευξη της κ. Ευαγγελίας Τσουκαλά για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μηλιάς από την ομάδα του Colors of Greece (video)

 Βίντεο αφιέρωμα για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μηλιάς, σε συνδυασμό με συνέντευξη της κ. Ευαγγελίας Τσουκαλά, δημιούργησε

η προωθητική σελίδα Colors of Greece που δραστηριοποιείται με την ανάδειξη γνωστών και αγνώστων σημείων της χώρας μας. Πιο συγκεκριμένα, η ομότιμη καθηγήτρια του τμήματος Γεωλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονί­κης και υπεύθυνη της ανασκαφικής ομάδας, μέσω μιας συνολικής συνέντευξης αναλύει την εξέλιξη της παλαιοντολογίας στην Ελλάδα, εξηγεί την μοναδικότητα των παλαιοντολογικών ευρημάτων που ανήκουν στην συλλογή του μουσείου, υπογραμμίζει την υποδειγματική μουσειακή επιμέλεια και τονίζει την παγκόσμιας κλίμακας σημασία της Μηλιάς γι’ αυτήν την επιστήμη.


 

 

1 σχόλιο:

  1. Το μουσείο είναι ΤΗΣ ΜΗΛΙΑΣ και πρέπει να μείνει εκεί.Τα χωριά μας ερημώνουν, ας μη φύγει ένας σπουδαίος πόλος έλξης από τον πρώην δήμο Ηρακλεωτών.Επιπλέον τα ευρήματα είναι εύθραυστα ας μείνουν στον τόπο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή