ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Δήμος Γρεβενών: «Ταξιδεύω Γρεβενά» - Στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου στο Περιβόλι Γρεβενών (εικόνες + video)

 

Το δέκατο όγδοο διαδικτυακό βίντεο της τουριστικής καμπάνιας του Δήμου Γρεβενών με τίτλο «Ταξιδεύω Γρεβενά», παρουσιάζει την

πανέμορφη Ιερά Μονή του Αγίου Νικολάου, η οποία δεσπόζει λίγο πιο έξω από την κοινότητα Περιβολίου, στη δασώδη περιοχή της Βάλια Κάλντα.
 
 


Από τη Μονή σώζεται σήμερα μόνο το Καθολικό, ένα πραγματικό αρχιτεκτονικό κομψοτέχνημα που αξίζει κάποιος να επισκεφθεί, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα το επιβλητικό τοπίο που απλόχερα προσφέρει στον επισκέπτη, ο Εθνικός Δρυμός της Πίνδου.
Υπενθυμίζεται ότι επισκέπτες και δημότες, μπορούν να ενημερωθούν εύκολα και πολύπλευρα για χαρακτηριστικά αξιοθέατα και τοπόσημα του Δήμου μας, μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του Προγράμματος IT CULTURE (http://roadstoculture.eu/el/), μια συνεργασία του Δήμου Γρεβενών και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Γρεβενών, παρέχοντας εμπεριστατωμένες και χρήσιμες πληροφορίες για την πλούσια πολιτισμική και ιστορική μας παράδοση.

 
 

Κλείνοντας, διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία «τα δικαιώματα επί των απεικονιζόμενων μνημείων ανήκουν στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (ν.4858/2021)».


Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου