ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Το «who is who» των νέων αντιδημάρχων του Θανάση Μαμάκου – Τι δουλειά κάνουν, πόσο χρονών είναι, ποια η διαδρομή τους

Όντας Δήμαρχος από τη γενιά των σαραντάρηδων, ο Θανάσης Μαμάκος επέλεξε ένα αμιγώς νεανικό σχήμα διοίκησης για την εκκίνηση της πενταετούς του θητείας, δείχνοντας πως έλαβε το ξεκάθαρο μήνυμα ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα, που έστειλαν οι Λαρισαίοι στις εκλογές της 8ηςΟκτωβρίου.

Το onlarissa.gr σας παρουσιάζει τους 11 νέους αντιδημάρχους και την προτεινόμενη για πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, παραθέτοντας περισσότερα στοιχεία για την προσωπική τους διαδρομή.

Δημήτρης Γεωργάκης

Ο νέος αναπληρωτής Δήμαρχος και αντιδήμαρχος Αστικής Ανθεκτικότητας και Κλιματικής Αλλαγής, είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία στο νέο σχήμα, 73 ετών. Είναι απόστρατος συνταγματάρχης των Ειδικών Δυνάμεων και ο παλαιότερος εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος. Το 2005 διετέλεσε επικεφαλής της παράταξης «Λάρισα, πρωταγωνίστρια πόλη», μετά την αποχώρηση του πρώην δημάρχου, Χριστόδουλου Καφφέ.

Δημήτρης Λεωνιδάκης

Ο νέος αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης είναι 51 ετών, αγρότης και επιχειρηματίας. Παντρεμένος με τη φαρμακοποιό Ελένη Χριστοδούλου και πατέρας τριών παιδιών, είναι ιδιοκτήτης οικογενειακής γεωργικής εκμετάλλευσης με την επωνυμία «Leonidakis fresh fruits», που ειδικεύεται στην παραγωγή και εμπορία φρέσκων φρούτων.

Αχιλλέας Κέλλας

Ο νέος αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών Υπηρεσιών και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών είναι γιος του βουλευτή της Ν.Δ. και πρώην αντιδημάρχου Λαρισαίων Χρήστου Κέλλα. Είναι μόλις 38 ετών, Πολιτικός Μηχανικός, ενώ έχει καταγράψει ήδη πολιτική διαδρομή σε διάφορα όργανα της Ν.Δ. Παράλληλα, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Λάρισα στον χώρο της εστίασης, καθώς και στον τομέα των υπηρεσιών δημιουργικής απασχόλησης παιδιών προσχολικής, σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π.)

Χρήστος Τερζούδης

Ο 47χρονος νέος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρασίνου είναι ο μοναδικός που έχει χρηματίσει ξανά αντιδήμαρχος, επί δημαρχίας Κώστα Τζανακούλη. Είναι απόφοιτος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία και ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου της γνωστής αλυσίδας «AlterLife» στη Φιλιππούπολη. Είναι παντρεμένος με την Βαλεντίνα Σιώκα και πατέρας τριών παδιών.

Θωμάς Ρετσιάνης

Ο νέος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού είναι ειδικός Μαιευτήρας- Χειρουργός Γυναικολόγος, είναι 44 ετών και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Λάρισα, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με τις Μαιευτικές Κλινικές της πόλης. Είναι συνιδρυτής του Ομίλου πολιτικού διαλόγου «Λάρισα», Γραμματέας του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας και έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Α΄ Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας. Είναι παντρεμένος με τη φαρμακοποιό Στέλλα Κίττα και πατέρας δύο παιδιών.

Βαγγέλης Παπαλέξης

Ο νέος αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Κυκλοφοριακών Παρεμβάσεων είναι μόλις 40 ετών, οικονομολόγος και ιδιοκτήτης της εταιρείας οικονομικών συμβούλων «DYNAMIC BUSINESS». Εκλέγεται επί 12 συναπτά έτη στην πανελλήνια Συνέλευση των Αντιπροσώπων στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος και μάλιστα στις πρώτες θέσεις, ενώ διατέλεσε πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας κατά την περίοδο 2014-2016. Είναι παντρεμένος με την οπτικό Άννα Συμεωνίδου και έχουν δύο παιδιά.

Ηρακλής Γερογιώκας

Ο νέος αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού είναι 48 ετών, απόφοιτος Αγγλικής Φιλολογίας και ιδιοκτήτης Κέντρου Ξένων Γλωσσών. Είναι υποψήφιος Διδάκτορας Διεθνών Σχέσεων και Συντονιστής της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ. Είναι μέλος του Δ.Σ των Εκπαιδευτηρίων Μ.Ν Ράπτου και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Λέσχης Εφέδρων Καταδρομέων Λάρισας. Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά, Ρωσικά και Τουρκικά. Είναι παντρεμένος με την – επίσης – καθηγήτρια Αγγλικών Ευλαμπία Μίχη, με οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Κωνσταντίνος Καλόγηρος

Ο μόλις 38 ετών αντιδήμαρχος Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Στρατηγικού Σχεδιασμού είναι γεωπόνος και ασχολείται με την εμπορία Γεωργικών εφοδίων, αλλά και με την εστίαση. Το 2010 εξελέγη διαμερισματικός σύμβουλος στη 2η κοινότητα, όπου διετέλεσε και πρόεδρος επί μια διετία. Το 2014 εξελέγη πρόεδρος στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Κεντρικής Ελλάδας (Θεσσαλίας, Λαμίας, Καρπενησίου). Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια Μαθηματικών Αφροδίτη Καψάλη και έχουν τρία παιδιά.

Παναγιώτης Δαλαμπύρας

Ο 57χρονος νέος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας είναι γιατρός. Υπηρέτησε επί 10 έτη στο ΙΚΑ και είναι ιατρός του ειδικού σώματος ΚΕ.Π.Α. Διετέλεσε πρόεδρος των ιατρών του ΙΚΑ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας αλλά και του διοικητικού συμβουλίου του Ερυθρού Σταυρού Λάρισας. Είναι γιος των παλαιών εκπαιδευτικών Στέφανου Δαλαμπύρα (θεολόγου) και Αικατερίνης Λιούλια (δασκάλας). Είναι παντρεμένος με τη φαρμακοποιό Αγγελική Παναγιωτακοπούλου και πατέρας δύο παιδιών.

Ανδρέας Ανδριτσόπουλος

 
 

Ο νέος αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Αστικής Ανάπτυξης είναι 51 ετών, δικηγόρος και Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Λαρισαίων από το 2019. Είναι επίσης Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Μέλος του Δ.Σ. του Φο.Σ.Δ.Α. της Π.Ε. Λάρισας. Έχει καταγράψει σημαντική συνδικαλιστή και κοινωνική δράση, ενώ είναι νυμφευμένος με τη Βιβή Βαλασοπούλου και πατέρας δύο αγοριών – μαθητών Λυκείου, του Στέφανου και του Άρη. Είναι γιος του Στέφανου Ανδριτσόπουλου, αντιστρατήγου ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και αδερφός του Κωνσταντίνου Ανδριτσόπουλου, ιατρού, γαστρεντερολόγου – ηπατολόγου.

Φώτης Τζατζάκης

Ο νέος αντιδήμαρχος Τουρισμού και Εξωστρέφειας είναι 39 ετών, οικονομολόγος-καθηγητής Οικονομικών και δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Λαρισαίων. Διδάσκει, ως οικονομολόγος, σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο, ενώ έχει διατελέσει καθηγητής Οικονομικών στο πρώην ΤΕΙ Λάρισας, στο 2ο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Λάρισας, καθώς και σε ιδιωτικά φροντιστήρια. Από το 2021, αποτελεί μέλος της Ελληνικής MENSA.

Γαρυφαλλιά Καρυστιανού

Η προτεινόμενη για πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είναι 47 ετών ιατρός αναισθησιολόγος, στον ιδιωτικό τομέα από το 2008. Είναι παντρεμένη με τον ιατρό νεφρολόγο Σπύρο Γκολφινόπουλο, με τον οποίο έχουν δύο παιδιά, τον Επαμεινώνδα και τον Χρήστο.


onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου