ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Αυστραλία: Ολυμπιονίκης ποδηλασίας κατηγορείται για τον θάνατο της γυναίκας του Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018

Ο Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας Rohan Dennis κατηγορείται για τον θάνατο της συζύγου του, επίσης Ολυμπιονίκη, Melissa Hoskins, έπειτα από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν στην Αδελαΐδα της Νότιας Αυστραλίας, το Σάββατο.Σύμφωνα με την αστυνομία, η Hoskins υπέστη σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε στο Βασιλικό Νοσοκομείο της πόλης, αλλά δυστυχώς κατά τη διάρκεια της νύχτα άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο Dennis συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πρόκληση θανάτου από επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση χωρίς τη δέουσα προσοχή και έκθεση σε κίνδυνο της ζωής του. Τελικώς αποφυλακίστηκε με εγγύηση και θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο τον Μάρτιο.

Η Hoskins ήταν γνωστή ποδηλάτισσα και το 2017 είχε ανακοινώσει την αποχώρησή της από το άθλημα. Μεταξύ των επιτευγμάτων της είναι η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο στην ομαδική ποδηλασία γυναικών και επίσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο.


Το ζευγάρι είχε αποκτήσει δύο παιδιά

Είχε συμμετάσχει επίσης σε διάφορα εθνικά πρωταθλήματα πίστας και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας της UCI.

 
 

Οι αναρτήσεις του ζευγαριού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ότι παντρεύτηκαν στο Μάργκαρετ Ρίβερ, νότια του Περθ, το 2018.


Η Hoskins με τον Dennis

Με τη σειρά του, ο 33χρονος Rohan Dennis έχει συμμετάσχει σε αρκετές διοργανώσεις Grand Tour, όπως: Tour de France, Giro d’Italia και Vuelta a Espana.

Ο επαγγελματίας ποδηλάτης έχει επίσης κερδίσει αρκετά μετάλλια εκπροσωπώντας την Αυστραλία, κατακτώντας ένα ασημένιο μετάλλιο σε ομαδική καταδίωξη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο και ένα χάλκινο μετάλλιο σε χρονομέτρηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο.

Ο Dennis δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία του ίδιου και της Hoskins μαζί με τα δύο τους παιδιά γράφοντας: «Καλά Χριστούγεννα από την οικογένειά μας στη δική σας».

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο θάνατος της Hoskins είναι η 114η ζωή που χάνεται στους δρόμους της Νότιας Αυστραλίας φέτος, σε σύγκριση με 71 την ίδια περίοδο πέρυσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου